Sarıgazi Yaşam Tıp Merkezi Doktor İhmali!

24 Ekim 2023 09:17

20.10.2023 Tarihinde akşam 7 - 8 civarı Sarıgazi Yaşam Tıp merkezine gittim. Ciddi bir öksürük şikayetiyle hastaneye başvurdum. Normalde --- Bey var ondan çok memnunum fakat onun olmadığını*** t Beyin olduğunu söylediler. Akciğer grafisi çekildi serum takıldı ve bana ciğerlerinde ne kadar damar varsa hepsi kalınlaşmış tıkanmış dedi. İlaç vereceğim bunları kullan sonra mutlaka kontrole gel dedi. Orada aslında astımım olduğunu anladı fakat bana söylemedi göğüs hastalıklarına git demedi amacının sadece para için olduğunu düşünüyorum. Diğer gün öksürük krizine girdim nefessiz kaldım 1.5 dakika ya yakın ve suratım morarmaya başladı .K--- eğitim araştırmaya gittim ve bana astım krizi geçirdiğimi söylediler .gittiğimde nefes alamamaktan nabızım 191 çıktı ve beni sarı alandan aldılar. Dün doktora gittim ve bana ciğerimin tıkandığını söyledi dedim ve doktor senin gibi hastaya nasıl hava vermeden yollamış ,sen ciddi bir astım atağı geçirmişsin dedi.

Her şey para değil burada insanın sağlığı söz konusu şimdi ağıza sıkılan fısfıstan kullanıyorum ve acil şekilde göğüs hastalıklarına gitmem söylendi. Resmen ölümden döndüm. Biraz iyileşince hastaneyi zaten ziyarete gideceğim ve orada şikayet dilekçesinde bulunacağım ben 1400 TL para verip muayene olmuşum ve o durumdayken hava verilmemiş tüm doktorlar emin misin akciğer grafisi çektiklerine dedi. Gerçekten sağlık şakaya alınacak bir konu değil. Sarıgazi Yaşam Tıp merkezine bu olayı hiç yakıştıramadım.

Ilkay sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Tıbbi Hizmet Ve Fahiş Ücretler

21 Ocak 2025 19:39
Yetersiz Tıbbi Hizmet Ve Fahiş Ücretler

Op. Dr. Süleyman Kumbasar Burun Ameliyatı Oldum!

11 Aralık 2023 14:28

22 Ağustos 2023 16:45