Ece sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sağlık Hastanesi (İzmir) Özel Saglik Hastanesi Rapor Yüklemesi

31 Temmuz 2024 09:36

20.07.2024 günü akciğer filmi çektirdim. Ancak sonuç daha dune kadar e-nabıza bile yüklenmemişti defalarca arayarak bilgi işlemden yüklenmesini sağladım. Bu sefer de defaatle istediğim akciğer filmi ile ilgili yazılı rapor eklenmemiş. Dalga geçer gibi insani oyalıyorlar. Bu hastanenin asli görevi değil midir rapor sonuçlarının saglik Bakanlığına veri girişi? Bir akciğer filmi raporunu yazamayan hastane daha komplike testleri nasıl yapabilir düşündürücü. Bu nedenle ise giriş yapamıyorum beni çok zor durumda bıraktılar!. Bu kadar basit bir işlemi yapmakta bile sorun yasayan bir hastane olduğuna inanamıyorum. Daha önce hiçbir özel hastanede bu durumla karşılaşmadım. Acilen gün içinde raporun tarafıma ya da Enabız sistemine iletilmesini bekliyorum. Aksi halde gerekli tüm mercilere başvurularım olacaktır.
Bilginize.

Ece
Ece
31 Temmuz 2024 13:28

Hala rapor yüklenmemiş tekrar aradığımda yine her zaman olduğu gibi yönlendirme yapıldığını ilettiler. Tüm gün acaba raporum bugün yüklenecek mi diye e-nabızda bekleyecekmişim super çözümler sunuyorlar gerçekten. Akciğer rahatsızlığı olup bu hastaneye gelenlerin vay haline diyorum Allah yardımcımız olsun.

20 Şubat 2024 17:21

13 Şubat 2024 14:17
Esma sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 14:17