Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Madalyon Psikiyatri Merkezinde Yaşadığım Skandal

21 Aralık 2023 19:0220.456

Madalyon Psikiyatri Merkezi'nin Kavaklıdere şubesine bir süredir psikiyatrik destek almaktaydım. 22 Kasım 2023 tarihinde katıldığım seansımda, ismini hukuki nedenlerle vermek istemediğim psikiyatrım ilaç için rapor bölümüne rapor yazdırmayı unuttu. Unutulan rapor nedeniyle 2 aylık ilaç almam gerekirken ihmal nedeniyle sadece 1 aylık ilaç alabildim. 1 aylık ilaçlarımın bitmesi üzerine sadece psikiyatrım görevini ihmal nedeniyle 610,00-tl para ödeyerek 21.12.2023 tarihinde saat 16:00 saatinde yeni bir randevu aldım. Randevu oluştururken şahsıma telekonferans mı video konferans mı olacağı hakkında sekreterya tarafından bilgilendirme yapılmadı. Randevuya girdikten sonra psikiyatr tarafından "bir odada ve yalnız başıma" seansa girmem gerektiği söylendi. Bu sebepten dolayı seans gerçekleştirilemedi. Seans öncesi bu durumla ilgili olarak Madalyon Psikiyatri Merkezi tarafından hiçbir şekilde bilgilendirilmedim. Bu durumlardan ötürü sağlığımın için gerekli ilaçları yazdıramadım. Toplam 5 dakika sürmeyen bir görüşme nedeniyle 610,00-tl para ödedim. Paranın iadesi olmadı. Öncelikle yaklaşık 8 aydır seans yapmakta olduğum psikiyatrım ve 21.12.2023 tarihinde seansına girdiğim psikiyatrım ile ilgili Sağlık Bakanlığı ve diğer yasal mercilere şikayet hakkımı saklı tutuyorum. Madalyon Psikiyatri Merkezinde çalışan ve eksik bilgi vermeleri nedeniyle sağlıksal sorunlar yaşadığım sekreterya için şikayet hakkımı kullanıyorum. 610,00-tl'nin tarafıma hukuksuz bir şekilde iade edilmemesi de ayrı bir şikayet konusudur.

Alper
28 Aralık 2023 18:19

Seans ücreti olan 610,00-tl tarafıma iade edildi.