Doğuma Bir Hafta Kala Beklenmedik Ücret Şoku

30 Ekim 2024 16:12

İzmir Karataş Hastanesi, özel sağlık sigortası karşılandığını söylüyordu. Doğumuma bir hafta kala bana 44 bin TL ödeme çıkardı. Benim özel sigortam tamamlayıcı olmasına rağmen, hastane karşılıyor demesine rağmen son dakika bize bu fiyat çıkarıldı. Doğumuma bir hafta kala hastanenin bana böyle bir şey söylemesi beni psikolojik olarak çok yıprattı. Hamile bir insana böyle saçma ve gereksiz bir para istemeleri hiç yakışmadı Karataş'a.

23 Ocak 2025 21:47

Direk hastane değiştirdim ama benim için çok Zorlu bir süreçti 38 haftalıktım ve gittiğim 2 doktor beni kabul etmedi en son egepol hastanesinde c*** bey beni kabul etti çok etkilendim o gece hiç uyumadık eşimle birlikte stresten çocuğuma bir şey olabilirdi kim verecekti bunun hesabını Karataş Hastanesi kendi kafasına göre para istedi ben egepol de doğumumu yaptım bir kuruş para ödemedim ama Karataş 44 bin ekstra para istedi benden sigortamın üstüne, çok yazık bütün tanıdıklarıma söyledim kötü hastane olduğu psikolojimi çok bozdu.

Özlem

Keşke böyle bir tecrübe yaşamak zorunda kalmasaydınız. Bebeğinizin ve sizin iyi olmanıza çok sevindim.

Özlem

Sigortanız doğumu 100% karşılıyorsa hastane ekstra ücret talep edemez. Ek ücret ödediniz mi öğrenmek isterim. Umarım ödememişsinizdir.

Gülser

Direk hastane değiştirdim ama benim için çok Zorlu bir süreçti 38 haftalıktım ve gittiğim 2 doktor beni kabul etmedi en son egepol hastanesinde cem bey beni kabul etti çok etkilendim o gece hiç uyumadık eşimle birlikte stresten çocuğuma bir şey olabilirdi kim verecekti bunun hesabını Karataş Hastanesi kendi kafasına göre para istedi ben egepol de doğumumu yaptım bir kuruş para ödemedim ama Karataş 44 bin ekstra para istedi benden sigortamın üstüne, çok yazık bütün tanıdıklarıma söyledim kötü hastane olduğu psikolojimi çok bozdu.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasıyla Doğumda Ek Ücret Şoku

03 Ocak 2025 09:47
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 03:13

13 Eylül 2024 19:01