Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi (İzmit) Kocaeli Özel İlgi Çocuk Hastanesi Sorumsuzluk

26 Ekim 2023 23:18

Kocaeli Özel ilgi çocuk Tıp Merkezi doktor İ**** A****
Dün gece kızımın ateşlenmesi sonucu saat 00.30'da gittiğimiz bu hastane muayene sonucunda kan testi isteyip sonucunda geniz akıntısı olan 8 aylık kızım için sürekli mi iğnemi diye soruldu doktor tarafından iğne daha etkili dendiği için iğneyi seçtik sanki çok normal bir iğneymiş gibi hiçbir açıklama yapılmadan kızıma penisilin iğne yapıldı. Bu iğne sonrası devlet hastanelerinde bile yetişkinleri 20 dakika gözetim altında tutulduğu halde bizi özel İlgi Hastanesi iğneyi vurur vurmaz çıkardı. Alerjisi olabilir di ateşi olan kızıma bu iğnenin bana penisilin olduğunu bile söylemeden vurulmasını şikayet ediyorum ve doğru bulmuyorum ne iğnesi yapıldığını bugün aile hekimimizden öğrendim ve kan sonuçlarına göre bunu kullanılacak hiçbir şey yok dendi benim ailemde bu iğneden dolayı sakat kalan amcam var ve bana bunun açıklaması yapılmadan kızıma uygulanması ve orada vurulduktan sonra 6 tane daha bu iğneyi yazmış bize orada ateşi düşsün diye söylenen ve düşmezse yarında bir tane vurdurursun diyen doktor 6 tane iğne yazmış kızım o iğneden sonra ağlaması durmadı aradığımda kendilerini savundukları şey bu penisilin değil sadece o gruptan demeleri oluyor. Böyle bir sorumsuzluk olamaz. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Yönlendirme Ve Çifte Muayene Ücreti Mağduriyeti

07 Temmuz 2025 12:45
Hatalı Yönlendirme Ve Çifte Muayene Ücreti Mağduriyeti

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Doktoru Yüzüme Dahi Bakmadan Muayenesini Tamamladı

05 Ağustos 2025 08:30
Dilay sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 03:18
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 20:29