Özel Hatem Hastanesi Randevu Alırken Yaşadığımız Olumsuz Deneyim

06 Haziran 2023 18:10

03.06.2023 tarihinde kadın doğum uzmanı *********'dan 11:50'de randevu almıştık. Saat 12:00'da odasına giderek eşimin 5 dakika içinde hastanede olacağını beklemesi için rica ettim. Doktor hanım bana burada olursam bakarım gibi ters cevaplar vererek sanki niye geliyorsunuz gelmeyin gidin ben sizle mi uğraşacağım gibi bir tavırda bulundu. Saat 12:03 te eşim hasta kayıta geldiğinde doktorun çıktığını söylediler.
Bir özel hastanede böyle bir muamelenin olması çok üzücü. Özel ve acil bir durumumuz vardı ama doktor beklemeyip üzerine tavırlı davranışı gerçekten çok üzücü. Böyle bir hastanede böyle bencil doktorların olması çok şaşırtıcı. Bu tavrından dolayı bir daha asla hatem Hastanesi'ne gitmeyeceğim. Dakika dakika mesai sayan doktor mu olur. Benim eşimde doktor saatlerce fazladan mesaisini verdiği zamanlarda oldu. Öğle arasını feda ettiği zamanlarda oldu. Bu kadar para gözüyle bu kadar çirkince kimseye saygısızlık yapılmaz. Biz geç kalmış olabiliriz 10 dakika geç kaldık ama rica edip geldiğimizi söyledik bize güzel bir üslupla mesaisinin bittiğini ama acil bir durum olup olmadığını sorabilirdi veya daha farklı bir şekilde güzel ifadeler kullanabilirdi. Bunun yerine sert bir tavırla buradaysam bakarım deyip sonrasında çıkıp gitmek bir doktora ve buna izin veren hastane yönetimine ne kadar yakışır. Resmen egosunu tatmin ediyor. Doktorlar toplumun önündeki insanlar böyle mi örnek oluyorlar. Yazık gerçekten çok yazık. Böyle insanlara böyle EGO derdine düşmüş insanlara gerçekten acıyorum. Düşünün ki özel bir hastaneden randevu alıyorsunuz paranızla işlem yapılıyor ama karşılaştığınız şu manzara. Ne bir doktora ne böyle şehre mal olmuş bir hastaneye yakışırdı. Gerçekten çok üzücü.

09 Haziran 2023 15:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 01:33
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Hastanesi Kadın Doğum Sıkıntısı

10 Temmuz 2023 02:47
Barış sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 20:35

Medistanbul Hastanesi Doğum Paketi Aldım Doktor Doğuma Girmedi