Özel Elif Tıp Polikliniği (Ankara) Demetevler Diş Taşı Temizliği Tedavisi

Abdulkadir
16 Ağustos 2023 19:543.551

Özel Elif Polikliniğine eşim diş temizliği için saat 16:00'a randevu aldı. 16:40'da ancak çağırdılar. Ücretin 600 TL'den başladığını söylediler. Buraya kadar her şeye tamam ancak 1000 TL ücret istediler. Ekstra bir işlem yapıldığı için dediler. Tedavi esnasında farklı bir işlem yapılacağı söylenmedi. Diş taşı temizliğinin ne gibi farklı işlemi olabilir bilmiyorum ama 400 TL fark nedir. Bu resmen yanıltmaca. Seviyesi çok düşük bir yer olduğunu düşünüyorum. Ücreti tahsil eden personel fiş kesmesini dahi bilmiyor. Bu demek oluyor ki kimseye fiş kesmiyorlar ( bu sebepten dolayı maliyeye şikayet edeceğim). Kısacası bir daha adımımı atmam.

Tugrul
Tugrul
18 Eylül 2023 14:54

Merhabalar beyefendi diş taşı temizliği ücreti 600 TL den başlayıp diş taşı yoğunluğuna göre fiyat değişmektedir hastalarımıza bu şekilde bilgi verilmektedir size de bu şekilde bilgi verilmiş olup Sizin diş taşlarınız aşırı oluşmuş ve dolgu artıklarınız temizlendiğinden 1000 TL ödediniz. Kredi kartı çektiniz ve yazarkasa postan fişinizi aldınız. Sağlığınız bizim için her şeyden önemlidir sağlıklı günler dileriz