Özel BMW Abarth Servis BMW Tamir Sorunu Maslak Abarth

19 Ekim 2023 17:11

BMW marka aracımızda gaz verirken titreme probleminden dolayı Abartha götürdük. Sadece BMW baktıkları için hızlı ve doğru bir çözüm yapılmasını bekliyorduk. Haziran ayında götürdüğümüz arabamızı beyinde sorun var açıklaması ile anlaşmalı beyin bakan firmalarına yollayarak beyini tamir ettirdiler. Beyin tamiri sonrası arabayı teslim aldığımızda sorun aynen devam ediyordu. Üstelik beyin tamiri için yüklü bir ödemede yapmıştık. Aracı tekrar Abartha götürdük onlar tekrar beyin bakımına gönderdi. Beyine bakan firma ısrarla beyinde sorun yok demesine rağmen biz aylarca beyine bakan firmaya gittik geldik. En sonunda beyine bakan firma beyinde sorun olmadığını kanıtlamak için aracımıza yeni bir beyin taktı ve aynı problemin devam ettiğini gösterdi. Abart beyinde problem olmadığına ikna olunca aracımıza tekrar bakarak asıl sorunu tespit etti. Bu arada geçen süre 4 ay. Asıl sorunu tespit edip ne olduğunu bulduk sorununu çözdük gel arabanı al diye bizi aradı. Arabayı aldık. Aynı gün yokuşta araba yine kaldı. Bu sefer farklı bir sorun vardı. Sorun nedir neyi tamir ettiler. Daha sonra nereyi bozdular bunlarla ilgili ne sorarsak soralım net bir yanıt alamıyoruz. Kapalı kutu gibiler. Aracı bugün tekrar teslim aldık. Uzun süre aracı bozuk bir şekilde sürekli kullandığımız için motor kulakçığında sorun var dediler. Aradan tam 5 ay geçmiş hala aracı sorunsuz teslim edemedikleri gibi bir de motor kulakçığını mutlaka yaptır diyorlar. Motor kulakçığını ben mi yapacağım? 5 aydır bu araç Abartha gelip gidiyor hala sorun giderilemedi.

27 Ağustos 2023 14:29
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Gayem LPG Şikayeti

28 Şubat 2025 08:54

26 Ağustos 2023 08:32

Özeller Oto Aracın Başında Beklemek İstedim Bir Ton Fırça Yedim

Bünyamin
23 Şubat 2025 02:00
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

88 Oto Sanayi Japon Otomotiv Mazda Tamiri

18 Nisan 2024 10:27