Özder Otomotiv Özder Motorlu Araçlar Yanlış Yedek Parça Gönderi Geri Almıyor

04 Nisan 2024 13:59

Özder Otomotiv Yedek Parça isimli Ankara'da bulunan firmadan 3 adet otomobil yedek parçası aldım. Toplamda 5.500 TL. Havale ile firma hesabına ödeme yaptım. Gelen parçalardan biri paketin üstündeki numara ile içindeki parçanın numarası farklı. Yanlış ürün göndermişler. İade almıyorlar ve paramı iade etmiyorlar. Yanlış olan parçanın fiyatı 700 TL. Güvenip bir şey alınmaz. Satarken her şey olumlu satış sonrası işlerine geldiği gibi. 700 TL için bunu yapan satıcıdan hayır gelmez. Kullanıp denediysen almayız diyorlar kullanmamız imkansız çünkü yanlış parça. Her yere yazacağım, yasal hakkımı kullanacağım. Hiçbir şekilde kurumsal değil, kullanmışsındır alamayız nedir.

Erkan
Erkan

Gerçekten okuduklarıma İnanamadım WhatsApp'tan konuştuk hallettik ve buraya bunları yazıyorsunuz ben parça orijinal olduğundan geri iadesi olmadığını başta söyledim size hatta siz uyumsuz dediniz ben o kadar emin şekilde gelin ben sizi misafir edeceğimi bile söyledim ben adım gibi eminim parça uyumlu ve sağlam yine tekrarlıyorum buyurun gelin ben sizi kendi servisimde ağırlayayım sorun o parçada değil araç düzelmedi benim parçama uyumsuz diyor ve burda aslı olmayan şeyler yazıyorsunuz karalamak bu kadar kolay olmamalı lütfen hak bu hakka giriyorsunuz.

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Kompar Motorlu Araçlar Yedek Parça Müşteri Mağduriyeti

20 Aralık 2023 14:01
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Yender Otomotiv Kötü Üslup, Müşteriyi Sahiplenmeme Ve Sorun Çözme Gayretsizliği

24 Temmuz 2024 10:00