Profesyonellikten Uzak Hizmet Ve Ekstra Ücret Talebi

28 Aralık 2024 20:59

Çalışanlarda profesyonellik eksikliği var ve anlaşılan fiyat sonrasında ekstra ücret talep ediliyor. Karşı çıkıldığında ise eşyaları indirmemekle tehdit ediliyor ve anlaşılan fiyat sonrasındaki ücreti vermek zorunda kaldık. Giriş katı 1 kat olarak sayıyorlar, ev içerisine taşınırken kapılara zarar verilmiştir. Evdeki her şeyi kendilerinin toplayacağını belirtip sıfır koli ile geldiler. Bilerek buraya yazıyorum ki bu gibi firmalar başkalarını mağdur etmesin.

Merhaba Sümeyye Hanım, ben de ev taşıyacağım Ankara içi ve Özkanlar trans diye bir firma çok uygun teklif verdi, acaba sizinki ile aynı olabilir mi ya da isim mi değiştirdi acaba, bu firmaya taşıtmak istemiyorum

Özkanlar

Merhaba Mehmet Bey, Yorumunuzu yeni fark ettik. Öncelikle belirtmek isteriz ki biz Özkanlar Trans firmasıyız ve şikâyette bahsedilen firma ile hiçbir bağlantımız bulunmamaktadır. Bahsedilen firma "Özcanlar" ismiyle anılmakta olup, bu karışıklığın isim benzerliğinden kaynaklandığını düşünüyoruz. Biz Özkanlar Trans olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan, şeffaf fiyat politikası uygulayan ve taşıma sürecinde her aşamada profesyonel hizmet sunan bir firmayız. Bu nedenle sizin ya da başka bir müşterimizin bu tür olumsuz durumlarla karşılaşmasını asla istemeyiz. Eğer dilerseniz sizinle doğrudan iletişime geçip teklifimizi ve hizmet detaylarımızı şeffaf şekilde tekrar paylaşabiliriz. Saygılarımızla, Özkanlar Trans Yetkilisi

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
07 Eylül 2023 08:11