Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Özçağatay Dental Kolay Drill Bende İşe Yaramadı!

Özçağatay Dental Kolay Drill Bende İşe Yaramadı!
08 Nisan 2024 01:47

Kolay drill bende işe yaramadı maalesef. 2 kez yaptı hoca işlemi. İlkinde tomografi olmasına rağmen implant yapılacak dişin önündeki dişte meydana gelen kök iltihabını göremedi. 3 gün ızdırap çektim ağrıdan. Sonra implant alındı. Üzerine başlangıçta imzalatılmayan hasta bilgilendirme formu imzalatılmaya çalışıldı. 6 ay sonra yapılan 2. İmplantta tutmadı. İmpantı söken ağız çene cerrahı implantın hiç tutmadığını söyledi. İlki tutmayınca ücret iadesi istedim fakat yapmadı bu nedenle 2. Yi denedik. Ben hiç memnun kalmadım.

Bülent
Bülent

Ben Diş Hekimi Bülent Özçağatay. Değerli hastamız Çağrı beyin çenesindeki tek diş eksik bir bölgeye yaptığımız implant enfeksiyon gelişip tutmadığı için tabi ki çok üzüldü. Biz de üzüldük. Bazen böyle istenmedik sonuçlar olabiliyor. Bizi şikayet etmesine de saygı duyuyoruz. Ankara Diş Hekimleri Odamız Çağrı beyin yaptığı şikayeti inceledikten sonra Diş Hekimi olarak bizim yaptığımız implant tedavisinde bir kusurumuz olmadığını tıbbi olarak açıkladı ve resmi belge olarak Çağrı beyin kendisine gönderdi. Biz Çağrı beyin gönlünü almak için isterse 3. Bir implant yerleştirme çalışmasını ücretsiz olarak yapacağımızı hem kendimiz hem Ankara Diş Hekimleri Odası resmi açıklaması yoluyla kendisine bildirdik. Çağrı beye dostluğumuzun devam etmesi dileklerimizle sevgiler, selamlar diyorum. Saygılarımla.

Çağrı

Bülent Bey bana 3. Bir implant uygulanabileceği kesinlikle iletilmedi. Ayrıca iletilseydi de onca cefadan sonra tercih de etmezdim. Bu konuda diş tabipieri odası son karar merci değil. Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleridir son karar merci. Bu konuda atacağım adımları düşünmekteyim. İyi günler.

Arife
Arife

Çok üzüldüm gerçekten ben çok korkuyorum.

Çağrı

Arife Hanim aslında korkulacak bir şey değil. Sadece bir ağız ve çene cerrahına müracaat ediniz. Ben tercihimde hata yaptım. Hoca kemik yoğunluğuma baktı, yanlış hatırlamıyorsam 360 in altına yapmıyorum dedi ama benim 290 olmasına rağmen yaptı. Yani beni yanlış yönlendirdi. Ayrıca ön disimdeki kök iltihabını görememesi de ayrı bir durum. Yani bence bir ağız ve çene cerrahı bu işlemi sorunsuz yapar.

Maksident Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yaptığı Dolgunun Ardında Durmaması

11 Eylül 2023 18:32