Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Öz Doğubank Cep Aksesuar (Kadıköy) Yapılan Ekran Koruyucunun Çizik Olması ve Satıcının Kaba Tavrı

15 Aralık 2023 08:06

Kazasker ışıklarda bulunan "Öz Doğubank Cep Aksesuar- f. İ**  a**" isimli yerden S22 Ultra model telefonuma ekran koruyucu taktırmak istedim.

1.denemede içinde toz unutmuş görünce kabul etmedim haliyle, kendi de görünce değiştirdi. 2.sinde de hava kabarcığı bıraktı düzeltmek isterken de çizdi ekran koruyucuyu. Gösterince de "siz de mükemmel olsun istiyorsunuz öyle bir şey yok, bunlar eğimli ekran illaki sorun olur. Bu kadar sorun çıkaracağınızı da bilseydim ya satmaz ya da verir yollardım. Sonuçta takma parası almadım" dedi saygısızca.

Ben de daha önce de eğimli ekran telefon kullandığımı ve Kadıköy'de ekran koruyucu taktırdığımı hiç de sorun yaşamadığımı söyleyince sinirli bir şekilde pos cihazında ücretini yazıp surda okutun kartı dedi emir verir gibi. Olay büyümesin diye sustum yanımda küçük kızım vardı.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 15:23
Telefon Ekran Koruyucu Değişiminde Hayal Kırıklığı

Keçiören Telefon Dünyası Ekran Koruyucusu Sıkıntılı

12 Aralık 2023 09:40
Keçiören Telefon Dünyası Ekran Koruyucusu Sıkıntılı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Cover Tech 900 TL Lik Kırılmaz Ekran Kalitesizliği

06 Eylül 2023 15:22