Oya Sayın Elegans Güzellik Salonları Elegans Güzellik Merkezi Müşteri Pişmanlığı

23 Eylül 2024 00:48

Elegans Güzellik Merkezi eski müşterisiyim. İkna etmek için %80-90 azalma olur dendi, düzenli de gittim. En başlarda dökülme oluyor. Ben, çakma olarak düşündüğüm cihazlarını seansınız bitince çıkmayan yerlerinizde çıkıyor. Gittiğinize pişman oluyorsunuz. Eski halinize dua ediyorsunuz. Gidiyorsunuz, ek seans diyorlar. Şikayet ederseniz bedavaya birkaç tane veriyorlar. Çekin diyorlar, çekiyorsunuz ve daha da kötüye gidiyor. Bundan sonra para istiyorlar. İade de yapmıyorlar. Anlayacağınız, pişmanlık puanlarını kendileri yaptırıyor, rica ediyorlar. Siz de kıramıyorsunuz.

23 Eylül 2024 18:25

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 13:47

04 Nisan 2025 11:08