07 Temmuz 2023 21:53

Ottobock Merter şubesinden 1 sene önce alınan 2 diz altı protez malzemeleri iç ve dış soket arasındaki kilit pimi annemin 1 kere kırıldı sonra tamir yapıp bu bayram üstü tekrar kırıldı ve yanında biz yokken yolda düşmüş dizi parçalandı. İnsan parasıyla rezil oluyor. 1 haftadır halen parçaları temin etmediler. Hastayı mağdur ettiler. Hastanın canını taşıyan bu malzemelerin hepsi en iyi ürün kullanılması gerekli. Biz annemi 25 yıldır bu hayalini gerçekleştirmek istedik. Nasip oldu. En iyi firmaya yaptırmak istedik. Bu kadar kötü malzeme olamaz 1 senede silikonlar bile 2. Silikonlara geçtik eriyorlar, insan canı bu kadar ucuz olamaz. Kimse parayı yolda bulmuyor.

Bir protezin kilit pimi nasıl kırılır? Keşke sigorta bu ürünleri ücretsiz hastalara yapsalar bizde böyle firmalarla uğraşmasak. Annem 1 haftadır dizleriyle eve yürüyor eve bağlı kaldı. Bunun hesabını kim verecek? Almanya Ottobock lütfen acil bir çözüm üretin bu hastaları hayata küstürmeyin. Kendi başına yaşayan hastalar var alışverişlerini kendileri yapmak istiyorlar. Nefes almak istiyorlar. Nasıl güvensinler nasıl ayağa kalksınlar. Yaşamasınlar mı?

profile profile

Sedat
Sedat

Ottobock ile ilgili benimde şikayetim var. Firma ürettikleri ürünler satılsın ciroları yükselsin diye parasal değeri yüksek protezleri satılsın diye ; yüksek malimaliyet fiyatlar çıkararak, ttamir etmeyip yerine yeniverelim politikası uygulunayor

Serkan
Serkan
Şikayeti Çözüldü

İstanbul Genel Merkez de ***** ulaşın büyük geçmiş olsun

11 Temmuz 2024 22:26

Osstem Implant Osstem İmplantımın Vidası Kırıldı

06 Ağustos 2024 15:16
Erdan sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2025 20:07