Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Sözde Şarj İstasyonları Müşteriyi Mağdur Ediyor!

23 Ağustos 2023 13:58

Son bir haftadır, ilgili firmanın Van, Bitlis ve Tatvan'daki tüm istasyonlarına uğradım, ancak aracımı şarj edemedim. Bazen saatlerce beklemek zorunda kaldım. Çünkü aracım kilitli kaldım. Ve her defasında firma önce hesabımdan parayı kesti sonra hizmet verme politikasını uyguladı ama sadece bir defa 31 TL civarında bir şarj hizmeti alabildim. O da firmanın teknik ekibi çalışma yapıyordu. Onlar kestiler ve bir daha da hizmet alamadım. Firmayla ilgili en büyük şikayetim 7/24 çalışma zorunluluğu olmalarına rağmen müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. 9-18.00 arası mesai yapıyorlarmış, sanki devlet dairesi. Bu firma ya istasyonlarını değiştirsin, ya topraklama sorunu mu ne problem varsa onu çözsün ya da her yana koyduğu sözde istasyonlarını kaldırsın biz de kanıp mağdur olmayalım. Kredi kartımdan kesilen paraların iade edilmesini ve özellikle Van, Bitlis ve Tatvan'daki istasyonlardaki arızaların acilen çözülmesini istiyorum.

24 Ağustos 2023 16:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

İrade
İrade

Mağduriyetinizi yazmanız iyi oldu bizde o markanın istasyonuna güvenip yolda kalmayalım, geçmiş olsun

Nurullah

Adamlar Ağustos 23'te çözeceklerini söylemişler. Kasım 24'te bile sorunlar aynen duruyor maalesef... Bu firmalar yüzünden insanlar elektrikli araç almaya çekiniyor. Halbuki altyapı sağlam olsa ve her yerde güzel hizmet veren şarj istasyonları olsa neden problem olsun.

Murat
12 Kasım 2023 21:23
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sharz.net Bayram Günü Şarj İstasyonu Mağduriyeti Ve Zaman Kaybı

06 Haziran 2025 17:28