Yetiş sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus'un Fiyat Değişikliği Nedeniyle Bana Verdiği Zararın Karşılanmasını İstiyorum

25 Eylül 2023 16:53

22 Eylül tarihinde otoplus Yenibosna da arabamın satışı için ekspertiz yapıldı. Rapor otoplus ın merkezine gönderildi ve 1.089.000 TL fiyat verildi. Bu fiyatı kabul ettim ve işlemler başlatıldı. IBAN numaramı, kimlik bilgilerimi aldılar. Anlaşma gereği benden arabamın ön kaputundaki filmi söktürmemi istediler. Bu işlem için bir oto yıkamaya gittim. Film söküldüğü esnada otoplus Yenibosna dan aradılar ve genel merkezden yanlış fiyat verdiklerini söylediler. Söküm işlemi bitince otoplus a geri döndüm ve bana yeni fiyatın 1.004.000 olduğunu söylediler. Bunun kendilerinden kaynaklanmadığını genel merkezdeki koordinatörün kararı olduğunu söylediler. Ben anlaştığımız fiyat üzerinden yeni alacağım araç için kredi kartımdan 100.000 TL Nakit avans çekmiştim. Alacağım araba için 10.000 TL kapora yatırmıştım. 1.000 TL de film söktürme için para verdim. Bütün zararımın karşılanmasını istiyorum. Bu sitedeki şikayetleri önceden okusaydım otoplus a gitmezdim, gerçekten çok kötü bir şirket.

26 Eylül 2023 12:14 (Şikayetten 19 saat sonra)
03 Ekim 2023 21:00

Bir yetkili aradı, bana zararımın bir bölümünü karşılayacaklarını söyledi, ancak henüz bir ödeme yapılmadı.

İsa

Yetiş bey hep aynı durumlarla karşılaşıyoruz. Gazımızı almak için arıyorlar umutlandırıyorlar bir de en önemlisi müşteriye ilgileniyoruz süsü veriyorlar sonrası ne ulaşabiliyorsun ne de arıyorlar. Allah yardımcın olsun...

İsa

Yetiş bey aynı olay benim de başıma geldi ilk önce benim aracın modelini yanlış girdiğimi söylediler ben ısrarcı olunca sistem hatası falan filan dediler ön tekliften 40 50.000 civarında bir düşüş yaptılar eksperden sonra tam satışa gittiğimizde noterde bu yalanı ortaya sürdüler 100.000 TL daha geriye çektiler ben de başka bir araç için kapora vermiştimmaalesef hiçbir iletişim etkili olmadı

Yetiş

Başınıza gelen olaya üzüldüm. Buradan şikayet kaydı açmanız iyi olur. Başınıza gelen olaydan daha çok insan haberdar olur böylece. Bana yapacakları ödemeyi de halen yapmadılar.

Otoplus Letgo Ekspertiz Sonrası Beklenmedik Yağ Kaçağı İddiası

20 Ekim 2024 14:47
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 12:38
otoplus letgo Yalan Exper Raporuyla Araba Satıyorlar.
otoplus letgo Yalan Exper Raporuyla Araba Satıyorlar.
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus Ön Tekliften Düşük Fiyat Vererek Zamanımı Boşa Harcadı

24 Temmuz 2025 15:30