Arif sonuçtan hiç memnun değil

Otonubil İşini Bilmeyen Ekspertiz

09 Ekim 2023 14:30

Aracımı satın almak isteyen kişi bugün Kadosan'da bulunan Otonubil adlı ekspertiz firmasına baktırmak için gittik. Oradaki usta olmayan arkadaşlar, aracın değişen parçası olup olmadığını anlamak için eline tornavida ile boyayı kazıyarak tespit ediyorlar. Bu nasıl bir iştir diye sorduğumda, biz böyle bakıyoruz diye gayet normalmiş gibi cevap verdiler. Sanki kötü bir firma gibi cevap verdiler. Bir parçanın değişip değişmediğini anlamayan usta, usta değildir. Ben aracıma bu şekilde zulüm yapılmasını istemiyorum.

Yasin
Yasin

Merhaba arif bey Otonubil firması kapandı yorumunuz burda kalmış iletişim bilgisi verir misiniz*

Recep

Anladım teşekkür ederim benim merak ettim sistemlerinde gözüküp gözükmediği sadece

Recep

Merhaba arif bey ben size bir şey sormak istiyorum yeni eksper yaptırdığınızı görüyorum yaptırmış olduğunuz eksper raporuna Otonubil sitesi üzerinden ulaşabiliyorsunuz bende yeni eksper yaptırdım fakat raporlarıma site üzerinden maalesef ulaşamıyorum bununla ilgili sizden bilgi amak istemiştim

Arif
Arif

Merhaba ben o firmadan ekspertiz yaptırmadım işlem yarıda de bırakıldı istemediğim uygulamalar yapmaya kalktılar araca ben de yaptırmaktan vazgeçtim hatta aracı o olacak kişiye vermekten vazgeçtim aracımın ekspertizini Oto Rapor firmasında yaptırdım tekrar aracı başkasına sattım orada yaptırmış olduğun ekspertizler gözüküyor ama bunlar da gözüküyor mu bilmiyorum

Ekspertiz Raporunda Hatalı Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

20 Ekim 2025 02:00
Ekspertiz Raporunda Hatalı Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
ekspertiz-raporunda-hatali-bilgilendirme-nedeniyle-magduriyet-yasadim-5.jpg
ekspertiz-raporunda-hatali-bilgilendirme-nedeniyle-magduriyet-yasadim-2.jpg
ekspertiz-raporunda-hatali-bilgilendirme-nedeniyle-magduriyet-yasadim-1.jpg
Efe sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 12:28
Otorapor Ekspertiz Mağduriyeti