Güven Sorunu Ve İptal Talebi

06 Kasım 2024 17:51

Ötek Akademi'ye başvuru yaptım, taksitlendirme yapalım dediler. Olur dedim, sözleşmeyi onayladım, link gönderdiler. Linke basmamı, onaylamamı istediler, onayladım. Beş bin ilk ödeme istediler, 10 dakika sonra atacağımı söyledim. Videolara göz attım, detaylı açıp izlemedim. İkinci ödemeyi ayın 22'sinde gönderebilir miyim dedim, 15'inde atarsanız maaşlarımızı yatırsınlar dediler. Güvenemedim, mesajlarda üslupları hiç hoş değildi. 5 bin atamazsan 3 bin at dediler. Pazarlık peşindeydiler, güvenemedim, iptal etmenizi istiyorum dedim, hakkım iptal edilmiyor dediler. Israrla ödemek için durumumun da olmadığını söyledim, gönderin dediler. Avukata veririz dediler. Böyle bir saçmalık olamaz. Lütfen iptalini sağlayın. İstemiyorum eğitiminizi.

06 Kasım 2024 21:02

Ebru hanım sorunu çözdü çok teşekkür ederim 🙏

Yorumlar (11)

Erhan
Erhan

Merhaba Ceren hanım iptal sebebiniz nedir bende yer hostesliği için başvuru yapacaktım

Halid
Halid

Merhaba başvuru yaptınız mı yaptiysanizda eğitiminiz nasıl acaba bende başvurmayı düşünüyordum fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum

Zeynep
Zeynep

Merhaba. Başvuru yaptınız mı, devam ediyor musunuz? Bende başvuru yapacağım ama emin olamadım.

Gizem
Gizem

Merhaba iptal ederken sözleşme var dediklerinde ne dediniz bende iptal etmeyi düşünüyorum

Zeliha
Zeliha

Ceren iptal etmek kolay oldu mu hiçbir derse girmedim ben daha

Arife
Arife

Ödeme istediler mi sizden

Evet ama iptal ettim

Teşekkür ederim

Ayşe

Ceren hanim eğitimden memnun kaldınız mi belgeler e devlette görünüyor mu elinize ulaştı mi acaba

Ceren

Hayır iptal etmelerini söyledim iptal ettiler

Ceren

Hayır iptal ettim devam etmedim

Eğitimde Profesyonellikten Uzak Deneyim

29 Ocak 2025 12:18