Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Osmanlı Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi (Ankara) Hekimler Başından Attı

04 Temmuz 2024 13:13

Bir sene içerisinde OSTİM ASDM'yi ziyaret ettim. Üç doktor sadece muayene etti, kanal tedavisi yapmadı. Ön diş dolgularımın restorasyonunu istedim, restoratif işlem yapılmıyor. Yeşil alan açtım dendi. Dişçiden korkum olduğu halde zaman ayırıp gidiyorum. İnsanlar nasıl protez kaplama yaptırıyor anlamış değilim. İletişim numarasından aradım, yapmadılar dedim, sadece implant yapılmıyor dendi. Bir senedir yapmayan üç hekim tarafından baştan savıldım.

Sinem
Sinem
05 Temmuz 2024 09:24

Neden şikayet yayınlamadı OSTİM Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi üç kez başından attı resmen üniversiteye git restoratif için yeşil alan açtım randevu alabilirsin bu dis kanal yapılmaz dendi iletişim numarası aradım sadece implant yapılmıyor dendi kaplama protez için fark çıkarmış bunları biliyordum A*** k** bey idareci lütfen korkum paniğim olduğu için neden baştan atılıyorum gittiğim tarihler belli yolladım yardımcı olursanız sevinirim

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet Yüksel Özemre Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Hastalara Bağırıp Azarlayan Aksi Doktor

09 Haziran 2024 13:54

Lüleburgaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Yapacağım Diye Beni Dişsiz Bırakan Doktor

28 Temmuz 2023 12:35