Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Gazi Yakınına Yapılan Muamele!

09 Kasım 2023 00:21

Bugün annemin randevusu vardı. 4 ay sonunda göğüs hastalıkları bölümü Dr. H****** Y******* için lütfedip verdikleri randevudan bahsediyorum. Gittik onca yolu. Annem gazi eşi olduğu için ücretsiz bakılması gerekirken hoca ücretli bakıyor dedi. Neden öyle iyi tamam dedik verelim dedik çünkü konuşmayı üslup nedir dahi bilmeyen sekretere daha fazla tahammül etmek istemedim. 325 liraymış Tamam dedim. Sisteme girdi bir şeyler yaptı falan sistem kabul etmiyor denildi. Sistem ücretli kabul etmiyor Çünkü sen şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz bakmalısın diyor ama bana ücrette diretiyor. E vereyim diyorum yasak diyorsun yasaksa neden diretiyorsun. 4 aydır hasta haliyle bekledi annem ancak randevu alabildik gittik yapılan terbiyesizliğe ne demeli muayene olamadan geri döndük. Beni polikliniğe gönderiyor kim bakacak asistan asistan baksın isteseydim bastan ona giderdim. Ciddi rahatsızlığı diyorum hocayla görüşmemiz lazım diyorum polikliniğe veriyorum diyor. Gazi yakınına tanınan hakkı nasıl yok sayarsınız. Devletin tanımış olduğu bu hakkı sisteme zorunlu olarak eklettiği hakkı neden nasıl yok sayabiliyorsunuz. Kendi kendinize mi karar veriyorsunuz. Sekreter zaten milleti dövecek neredeyse agresif saldırgan üsluptan haberi yok saygısız. Yaslı başlı insanlara bağırıp çağırıyor. Ne bu saygısızlık bu kibir. Zaten bu fakülte ne ise yarıyor anlamadım.

Haksız Ücretlendirme Ve Bilgi Eksikliği Sorunu

14 Ekim 2024 09:45