Ürün Rengi Ve Tadı Değişti, İlgisizlikle Karşılaştım

Ürün Rengi Ve Tadı Değişti, İlgisizlikle Karşılaştım

Akasya AVM içindeki Akasya Eczanesi'nden aldığım ürünü daha önce de kullanıyorduk. Rengi turuncuyken şu an pancar rengi, tadı turunç gibiyken şu an tanımlayamadığım şekilde garip ve kötü, kokusu da farklı çıkınca firmayı aradım. Bana dönüş yapacaklarını söylediler ama ilgilenen olmadı. Sahte ürün olduğunu düşünüyorum.

25 Kasım 2024 16:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Seda Hanım, Öncelikle yaşadığınız olumsuz müşteri deneyimi için çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Orzaks İlaç ailesi olarak özürlerimizi iletmekteyiz. Şikayetinizi dikkate alarak gerekli açıklamaları aşağıda sizlerle paylaşmaktayız. Ürünlerimiz T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı regülasyonlarına göre üretilmekte ve satışa sunulmakta olup tek yetkili satış noktaları Türkiye’deki eczanelerdir. Eczanede yer alan her Orzaks İlaç ürününün güvencesi firmamıza ait olup her partideki ürünler aynı kalite ve özenle üretilmektedir. Ocean Plus 1200 mg ürünümüz balıklardan elde edildiği için ve balıklar da mevsimsel olarak avlandığı için sertliği, yumuşaklığı, renkleri ve kokuları değişiklik gösterebilir. Balık yağları arasında mevsimsel farklılıklar, su kalitesi, balığın kütlesi vb. Özelliklerine göre renksel farklılıklar meydana gelebilmektedir. Size yardımcı olabilmek için mesai saatleri içerisinde bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatırız. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Orzaks İlaç’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yapılan açıklama yeterli geldiyse profilimizden değerlendirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla,

Seda
25 Kasım 2024 17:10

Bu ürün balık yağı değil PROCEIVE-M toz şasi multivitamin renk farklılığı hakkında verdiğiniz bilgiyle bağdaşmıyor. Aranmayı bekliyorum

Seda
25 Kasım 2024 19:12

İlgili numarayı da aradım kimse dönüş yapmıyor. Satış sonrası desteğiniz çok kötü. Bundan sonra farklı firmadan alışveriş yapacağım.

Argivit Focus Şurubun Bozuk Çıkması

1 Kasım 2023 18:304.194

Argivit Focus ürününü yaklaşık bir hafta önce eczaneden aldım. Eve gelir gelmez içirmek için açtığımda kapakta basınçla ...

Tümünü Gör
Orzax Ocean D Vitamini İçinden Çıkan Saç!

Orzax Ocean DVitamini İçinden Çıkan Saç!

Eda
Orzax Acaba Önce Vitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Orzax Acaba ÖnceVitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Elif
Orzax İlaç Ocean Microfer 1ml