Ortadoğulular Eğitim Kurumları Dershaneden Kayıt Silme İşlemiyle İlgili Sorun

06 Ekim 2023 19:35

Ortadoğulular Demetevler şubesine kızımın kaydını yaptırdık ve dershaneye gitmeye başladı. Dershaneden memnun kalmadık ve kaydını sildirmek istediğimizi söyledik. Bunun haricinde kızıma 16 tane kitap verdiler. 30.000 liraya kaydolmuştuk ve ilk ayın taksitini ödemiştik.

O süre zarfında kızım o kitapları dershanede kullandı. Daha sonra kayıt sildirmek istediğimizde bize ücretin %10'luk cayma bedelini istediler. Fakat sorun burada değil, ayrıca bize 7500 lira daha kitap parası istediler. Biz bu kitapların bu kadar tutmadığını belirterek daha düşük bir ücretin çıkması gerektiğini söyledik ve araştırdığımızda kitapların toplam fiyatının 2.300 lira gibi bir şeye denk geldiğini gördük.

Müdür beye bunu söylediğimizde denemelerin ve föylerin de hesaba kattıklarını söyledi, fakat 7.500 liradan kalan 3.200 liranın denemeler ve föylerin toplam fiyatı olması imkansız. Bu fiyatı ödemeyeceğimizi söyledik ve avukatın her türlü bu parayı alabileceğini söylediler.

Başlangıçta, bu 7.500 lira kitap parası ve cayma bedeli olan 3.000 lirayı sözleşme imzalanmadan söylediklerini iddia ettiler, fakat bize kimse böyle bir şey söylemedi.

09 Ekim 2023 13:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Yerine Ticaret: Dershanede Yaşanan Hayal Kırıklığı

25 Ekim 2024 20:04
Eğitim Yerine Ticaret: Dershanede Yaşanan Hayal Kırıklığı
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş Eğitim Kurumları Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunları!

11 Ekim 2024 11:22

Sınav Dershanesi Verimsizlik Ve Haksız Dava

24 Eylül 2024 15:55

Sınav Eğitim Kurumları Güneşevler Sınav Kurs Merkezinde Erken İptal Ücretinin İptali Talebi

06 Eylül 2024 13:59