Umut sonuçtan hiç memnun değil

Organic Pie Coffee'de Karakolluk Olduk

24 Mayıs 2023 14:36

19 Mayıs tarihinde nişanlımla beraber Bakırköy organic coffe isimli mekana gittik. Oraya ilk gidişimiz değildi, fakat yaşadığımız olayla ilgili karakolluk olduk.
İlgili mekanda suyu sorduğumuzda 7,5 TL dediler ve ona göre getirdiler. Hesabı ödemeye gelince 2 suya 20 TL para istediler, sebebini sorduğumuzda m**isimli çalışan '' alıp gidene 7,5, oturup içene 10 TL dedi. Kendileri öyle söylediğini bunun etik olmadığını söyledik ve hesabı tartışma sonucu düzelttirdik (nihayetinde 2 kumpire de 220 TL hesap ödedik).

Tartışma esnasında bu durumun sebebini sorduğumuzda elektrik ve kirayı çıkarmaları gerektiğini, gerekirse masa ücreti bile alması gerektiğini dile getirdi.
Bu mekana daha öncesinde severek giderdik, fakat müşteri baş üzerinde ağırlanır. Ben de esnafım ve dışarıya danışmanlık da vermekteyim. Bu tarz ufak hesaplar ve gereksiz tartışmalar mekana olan algıyı kötüye götürür. Bu durum arkadaşın zoruna gitmiş olmalı ki, yanındaki kıza dua et gibi şeyler söyleyip küfür ederek üzerimize yürüdü. Olay bir su yüzünden karşılıklı hakarete gitti.

Polis çağırıp şikayetçi olduk. Kendisine yapmış olduğunun etik olmadığını bir erkek olarak tansiyonumuzun yükselmesine vererek bu tarz durumların yaşanabileceğini, çözülebileceğini söyledim. Mekan ve şahsı adına etmiş olduğu hakaretten dolayı yalnızca nişanlımdan özür dilemesini ve konuyu kapatmamız gerektiğini söylediğimde, hiçbir şekilde özür dilemeyeceğini söyledi. (ben varken nişanlımı hedef alması kusurdan öte böylesine bir mekana yakışmamış olup ayıptır.) gereksiz yere konu 5 liralık su yüzünden uzadı, karakolluk olduk, konuyu mekanın vicdanlarına bırakıyorum.

22 Eylül 2024 19:03

Kahvaltı Mekanında Adaletsiz Hesaplama Şoku

06 Ekim 2024 01:06
Kahvaltı Mekanında Adaletsiz Hesaplama Şoku
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Central Park Sports Club Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Saygısız Davranışlar!

19 Aralık 2024 14:43