Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Aracım 3 Aydır Tamir Edilemedi.

Çiğdem
05 Nisan 2024 14:34

Kasım 2023'te aldığım Opel Corsa aracım ile maalesef 09 Ocak 2024 tarihinde az hasarlı bir trafik kazası meydana geldi. Ancak maalesef kazadan daha travmatik olan ve şikayetime konu olan olaylar da böyle başladı. Kaskosu olan aracım Opel yetkili servisine alındı ve yaklaşık olarak 3 aydır aracım tamir edilemedi. Çünkü yurt dışından gelecek bir parçayı bekliyoruz. Aracım üç aydır serviste bekliyor, defalarca Opel müşteri temsilcisiyle görüştüm ancak ne yazık ki yedek parçalar gelmedi. Yetkili servis elinden gelen desteği göstermesine karşın, Opel Türkiye şirketinin umursamaz ve çözümden uzak yaklaşımı nedeniyle 3 aydır mağdur edildim. İkame araç verilmiyor, aracım tamir edilmiyor. Tek söylenen yedek parçaların sipariş edildiği ve beklemem gerektiği oldu. Bir günde yaklaşık bin otomobilin üretilebildiği bir üretim hızında ben 3 aydır ön tampondaki bir parçayı beklemek zorunda kalıyorum. Yedek parçası olmadan ve onarım hizmeti vermeden nasıl bir araç satılabilir? Firmanın görevi sadece arabayı satmak değildir, satış sonrası destek sunmaktır. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

profile profile profile

5 aydır bekliyoruz

125 gündür bekliyoruz biz Corsa

Barış

Aynı durum bende de var neredeyse 5 ay oldu hala yurt dışı parça bekleniyor deniyor bana. Yasal süreç başlattık. Yedek parça bulundurma zorunluluğu ve makul onarım süresinden dolayı dava açacağız

Geçmiş olsun, Çiğdem hanım. Opel gerçekten mağduriyet konusunda bir markaymış. Stellantis grubunda en sorunlu marka sanırım. 0 araçları üretip yedek parçasını üretememek gerçekten akıl almaz bir durum.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Opel Yedek Parça Tedariği Yüzünden Aracım 3 Ay Serviste Mağdurum

21 Mart 2024 12:26
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
11 Nisan 2024 14:22