Latife sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Havva Duru İpek Rinoplasti Ameliyatı Sonrası Burnum Yamuk Ve Göçüklü

02 Eylül 2024 15:42

2023 temmuz ayında KBB uzmanı dr. Havva duru ipek tarafından rinoplasti ameliyatım gerçekleştirildi. Ameliyattan sonra bantlar çıktığında burnumun ucunda göçük vardı bunu söylediğimde ödemdendir geçer burun deliği eşitleyici kullan dediler.

Kullandım ne burun deliklerim eşit, ne göçük düzeldi. Ameliyatın üzerinden 1 yıl geçti ödemlerim tamamen geçti ve bu sefer de burnumdaki kavisi yamuk verdiği anlaşıldı. Burun sırtımda çökük var ve kemerli görünüyor. Ameliyattan önce paramızı almak için ilgili davranıp, ameliyat gününden itibaren hastalarını önemsemeyen sadece yabancı hastalarına önem veren Instagram'da reklamını yapma derdine düşmüş bir doktor olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle havva duru ipek rinoplasti de pişmanlıktır.

Yorumlar (5)

Av.

Seyhan hanım Mail ya da insta gram adresiniz nedir yazayım

Av.

Ben de aynı dertten muzdaribim burun çatım eğildi resmen, insta adresi yazar mısınız süreci değerlendirelim

Av.

Ben de aynı dertten muzdaribim burun çatım eğildi resmen, ig adresi yazar mısınız süreci değerlendirelim

Muhammet
Muhammet

Seda hanım sorularım var bana buranın dışında bir adres verırmısınjz oradan detaylı konuşmak istiyorum benimde şikayetlerim bu eşimin hesabı

Seyhan
Seyhan

Merhaba, bende 2 yıl önce havva hanıma ameliyat oldum ve sonuçtan hiç memnun kalmadım. Burnumda 1delik oluştu burun ucum düştü ve gözyaşı kanallarım tıkandı. Ayrıca sesli nefes alıyorum...

Dr. Mehmet Ali Çiftçi Şikayetçiyim

02 Mayıs 2024 07:28