Op. Dr. Hasan Fındık Pişmanlığı

23 Ağustos 2023 20:36

Bundan 2,5 yıl önce kızım kendisine rinoplasti ameliyatı oldu hayatımdaki keşke'lerin içine katıldı. Keşke iyi araştırıp öyle karar verseydim kızıma ikinci bir ameliyat yaptırmak zorunda kaldım hem de bu sefer maddi olarak bana çok külfet oldu çünkü revizyon ameliyatları çok pahalı. Manevi olarak da çok yıprandık çünkü kızım iki kere acı çekti anesteziyi çok zor atan bir vücut yapısı var. Ameliyatı yapan doktor ameliyattan çıktıktan sonra bize mahkemeye verseniz yeridir ama bir şey elde edemezsiniz dedi. Çok fazla hatalar yapılmış burun kemiğinde çökme dahi var. Oysaki biz Hasan Fındık'a gittiğimizde bizi öyle bir karşıladı ki yani biz o burun için teşekkür etmeliymişiz düşünebiliyor musunuz çok başarılı bir burunmuş dediklerine inanamazsınız kızıma şımarıklık yapıyorsun dedi oysaki şimdiki doktor gördüğünde ilk ameliyat olacağını sanmış düşünün o denli bozuk bir burun. Bu bozuk burunu yapan ünlü bir doktor tabii ki hata kabul etmeyecek biz aslında bunu tahmin ederek gittik fakat çok kaba karşılandık. Biz biraz daha sakin davrandık ondan sonra zoraki de olsa yapacağını fakat istediğimiz gibi olmayacağını bu burunun ancak bu kadar düzelebileceğini söyledi ve bize burunun daha önceki hatalarını bize gösterdi sanki onları düzeltmek için gidilmemiş gibi oraya. Yazılacak çok şey var uzatmak istemiyorum maddi manevi bizi yıprattı keşke böyle durumlarda mahkemeye verdiğimizde bir sonuç alabilsek ama uğraştığımızla kalıyormuşuz sonuç alabilmemiz içi ameliyatın baştan sona görüntüsü elinizde olmalıymış bunu revizyon ameliyatı yapan doktorumuz söyledi.

Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Hasan Fındık Pişmanlığı!

04 Temmuz 2023 20:45

Op. Dr. Murat Üstündağ Kliniği Şikayeti

04 Ağustos 2023 23:59

23 Nisan 2024 04:24
Vanity Estetik Burun Ameliyatı Memnuniyetsizliği
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 14:19

Yüz Estetiğinde Kabus: İletişimsizlik Ve Başarısız İşlemler