Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bağcılar Şafak Hastanesi'nde İhmal Ve Yanlış Tedavi Mağduriyeti

24 Kasım 2024 20:28

Bağcılar Şafak Hastanesi'nde doğum yaptım, sezaryen. Doğum yaptıran doktor ücreti nakit olarak ödedik. Doktor E*** B***** doğum yaptırdı ama epikriz de doktor adı Ş**** N****** yazıyordu. Üçüncü gün ağrım olmasına rağmen, gözlüklü bir hemşire (adını bilmiyorum) bana tüm serum ilaçlarımın yapıldığını ve sadece diyet yemeğinin verileceğini söyledi. Çıkış yapacağım zaman sadece bebek kontrol edildi. Sadece sezaryen bandım değiştirildi ve o ağrılarımla mecburen çıkış yapmak zorunda kaldım. İki gün geçmeden sancılarım devam etti ve bir devlet hastanesine gittim. Bağırsak düğümlenmesi olduğumu söylediler ve acilen sezaryen olduğum hastaneye gitmemi istediler. Ağlayarak sancılarla gittiğim hastanede hemen müdahale edilmedi ve giriş için ücret istendi. E*** B***** tatildeydi beni hastaneye görmeye geldiğinde benim bağırsaklarım düğümlü olduğu için o an ki ağrımla E*** "hocam bana naptınız " dedim o da bana böyle konuşursan kötü konuşurum diyerek bir tabir kullandı. Sonuçta ben bu hastanede ameliyat olmuştum. Oradaki genel cerrah röntgeni o gün çekti, başka bir zaman çekilmedi. Bana iki üç gün yatış, düzelmezse ameliyat dedi ve sürekli para konusu döndü. Bana acilden birkaç serum yapıldı ve o hastaneden kavga gürültü ayrıldım. Kamera kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. Sonra başka bir devlet hastanesine gittim ve on güne yakın antibiyotik tedavisi gördüm. CRP değerlerim 573 çıktı. Bağırsaklarımı düzene koymaya çalıştılar. Ondan sonra 15 gün daha yattım sezaryen yerim apse oldu. Bir aydır bebeğimden ayrı kaldım. Bu tedavinin bana taburcu edilmeden yapılmasını beklerdim. İhmal söz konusudur. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

profile profile

Op. Dr. Esra Çabuk Cömert Normal Doğum Skandalı

11 Ekim 2023 11:37

Özel Erdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği (İstanbul) Ev Mi Klinik Mi Belli Değil Saygısızlık Var

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Cclinic Bodrum Clinic Bodrum'da Hastasına Bağırarak Klinikten Kovan Doktor

23 Ağustos 2024 14:56