Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
14 Şubat 2024 16:41

Onvo TV'de güvenli mod hatası düzelmiyor. Bir gün televizyonu açtığımda ekranda güvenli mod uyarısı belirdi ve hiçbir işlem yapamıyorum. Lütfen acil yardım edin, televizyon üzerinden denemediğim hiçbir yöntem kalmadı. Şimdiden teşekkür ederim, hayırlı günler dilerim.

14 Şubat 2024 16:59

Onca TV Play Store Google oturum açma sorunları hiç bitmiyor belli bir süre sonra oturum kapamıyor tekrar oturum açmak için TV resetlemek gerekiyor Türk malı diye aldım ama keşke almasaydım vallahi paranızın düşmanı iseniz hiç düşünmeden alın yani ama. Paranızın düşmanı iseniz

15 Şubat 2024 08:20 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Damla. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

Onvo Smart TV'de Güvenli Mod Sorunu

Yunus