Onvo Şarjlı Süpürge Fırçası Dönmüyor

Onvo Şarjlı Süpürge Fırçası Dönmüyor
28 Temmuz 2024 01:458.626

Üründen genel olarak memnunuz ama fırça dönmüyor dönmediği içinde fırça arızası veriyor. Şarjla alakalı şikayet de aynı çabuk bitiyor. Yorumlara bakıldığı zaman şikayetler genelde fırça ve şarjla alakalı bu konuda geri dönüş sağlaması gerekmektedir. İyi günler

29 Temmuz 2024 07:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

29 Temmuz 2024 10:29

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine Onvo olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Onvo Şikayet Yönetim departmanından Büşra.

Yorumlar(8)

Ayla
Benzer Şikayeti Var
6 Kasım 2025 22:20

Süpürge fırçası donmuyor arıza veriyor ışık da aynı anda kapanıyor sebebi ne olabilir bilgilendirimisjniz

11 Mart 2025 18:16

Merhaba. Ben bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak fırça kısmındaki tekerlekler kırıldı. Komple fırça başlığını acilen nereden temin edebilirim?

6 Mart 2025 09:00

Fırça dönmeme sorununu defalarca yaşadık fırçayı çıkarması temizlemesi çok zor adeta ustalık gerektiriyor garantisi var diye servisi aradım sizden kaynaklı diye ilgilenmediler bile milleti mağdur etmeye hiç hakkınız yok

6 Kasım 2024 01:17

Banada yardımcı olur musunuz hem şarj birden bitiyor bir de fırça dönmüyor fırçayı nasıl çıkarırım

2 Kasım 2024 12:56

Benimde aynısı oldu süpürgeliği tamamen ayırıp fırçanın iç tarafta olan kısıma saç yumakları oluşmuş onlar dönmesini engelliyor temizleyip tekrar birleştirdim ve. Düzeldi

23 Ekim 2024 10:22

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz çözüm var mı

18 Ekim 2024 09:37

Merhaba şu an aynı sorunu yaşıyorum nasıl bir çözüm buldunuz acaba

Süpürgenin Fırçası Dönmüyor Ve Şarjı Çok Çabuk Bitiyor

5 Haziran 2025 15:29852

Üründen genel olarak memnunuz ama fırça dönmüyor, dönmediği için de fırça arızası veriyor. Şarjla alakalı şikayet de ayn...

Süpürgenin Fırçası Dönmüyor Ve Şarjı Çok Çabuk Bitiyor

Şarj Sorunu Ve Fırça Arızası İle Karşı Karşıya

8 Mart 2025 14:391.647

Öncelikle, şarjı %50 olmasına rağmen bir anda kapanıyor ve şarjı bitiyor. Torbası temiz olduğu halde fırçası dönmüyor. Ç...

Süpürgenin Fırça Arızası Ve Performans Sorunu

20 Kasım 2024 00:264.073

Ürünü A101 den mayıs ayında almıştım. 6 aydır kullanıyorum. Üründen genel olarak memnunuz. Günlük süpürme ihtiyacına cev...

Süpürgenin Fırça Arızası Ve Performans Sorunu

Tümünü Gör