Onvo Şarjlı Süpürge Fırçası Dönmüyor

Onvo Şarjlı Süpürge Fırçası Dönmüyor
Serdar
28 Temmuz 2024 01:45

Üründen genel olarak memnunuz ama fırça dönmüyor dönmediği içinde fırça arızası veriyor. Şarjla alakalı şikayet de aynı çabuk bitiyor. Yorumlara bakıldığı zaman şikayetler genelde fırça ve şarjla alakalı bu konuda geri dönüş sağlaması gerekmektedir. İyi günler

29 Temmuz 2024 07:16 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Temmuz 2024 10:29

Yorumlar (8)

Ayla
Ayla

Süpürge fırçası donmuyor arıza veriyor ışık da aynı anda kapanıyor sebebi ne olabilir bilgilendirimisjniz

Tc Nihan
Tc Nihan

Merhaba. Ben bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak fırça kısmındaki tekerlekler kırıldı. Komple fırça başlığını acilen nereden temin edebilirim?

Enes
Enes

Acaba başlık temin ettiniz mi benimde tekerlekler kırık

Hilal
Hilal

Fırça dönmeme sorununu defalarca yaşadık fırçayı çıkarması temizlemesi çok zor adeta ustalık gerektiriyor garantisi var diye servisi aradım sizden kaynaklı diye ilgilenmediler bile milleti mağdur etmeye hiç hakkınız yok

Öner
Öner

Banada yardımcı olur musunuz hem şarj birden bitiyor bir de fırça dönmüyor fırçayı nasıl çıkarırım

Funda
Funda

Benimde aynısı oldu süpürgeliği tamamen ayırıp fırçanın iç tarafta olan kısıma saç yumakları oluşmuş onlar dönmesini engelliyor temizleyip tekrar birleştirdim ve. Düzeldi

Ahmet
Ahmet

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz çözüm var mı

Vildan
Vildan

Merhaba şu an aynı sorunu yaşıyorum nasıl bir çözüm buldunuz acaba

Süpürgenin Fırçası Dönmüyor Ve Şarjı Çok Çabuk Bitiyor

Serhat