Onurgroup.net İş Malzemeleri Ürünümüzü Göndermedi

30 Temmuz 2024 17:47799

Onur Group firmasından iş ayakkabısı siparişi verdik. Oldukça güvenli bir firma gibi görünüyor. Yaptığımız en büyük hata siteye üye olmadan işlemleri yaptık fakat ürün gönderilmedi sadece Sürat Kargo ile gönderileceğine ilişkin bir mail geldi o kadar. Bende sitelerinde mevcut olan WhatsApp ve telefon numaralarından ulaşmaya çalıştım fakat ikisinden de cevap vermiyorlar.

20 Ağustos 2024 10:58

Onur Group bünyesinde yaptığım alışveriş sonucu ürün süresinde gönderilmedi. İade sürecinde de ilgi gösterilmeyince şikayet varda yaptığım başvuru üzerine kendilerine ulaşabildim. Para iadesi talebim üzerine ayın 16 sında para iadesi yapacaklarını söylediler hala yapmadılar. Üstelik cevap da vermediler.

30 Temmuz 2024 18:49 (Şikayetten 1 saat sonra)

WhatsApp'tan iletişime geçebilirsiniz. Sipariş bilgilerinizi iletirseniz yardımcı oluruz

31 Temmuz 2024 11:17

Şu an ayın 16'sına kadar para iadesi için muhasebeye bilgi verdiklerini iletti WhatsApp kullanıcıları fakat henüz emin değilim. Para hesaba geçince ancak emin olabileceğim.

20 Ağustos 2024 07:17

Ayın 20 si olmasına rağmen halen taahhüt edildiği gibi para iadem yapılmadı. WhatsApp dan mesaj yazmama rağmen dönüşte yapılmadı

20 Ağustos 2024 19:28

Her seferinden yeniden başa mı döneceğim saten öncesinde sipariş evrakı yollamıştım.

Ahmet
Ahmet
5 Eylül 2024 09:44

Aynı durumu biz yaşadık WhatsApp iletişim numarasını paylaşabilir misiniz?

Onurgroup.net Paramı İade Etmiyor

Muhammed
5 Haziran 2024 02:45695

"Şirket el değiştirdiği için sorunlar yaşamışız. Şimdiki patron personeller çok iyi ve ilgililer hemen ilgilenip ücret iadesini yaptılar. Bütün alışverişlerimi artık onurgrouptan yapacağım. Teşekkürler."

Tolga
20 Mayıs 2024 12:34809

16.05.2024 ve 17.05.2024 tarihlerinde Onurgroup.net sitesi üzerinden iki ad...

Onurgroup.net Firmasının Satış Sonrası Ciddiyetsizliği

Özaydın
Özaydın
OnurGroup.net
3 Temmuz 2024 08:271.064

25.06.2024 tarihinde internet aracılığıyla Onur Group İnşaat Gıda Tekstil Deri Temizlik ve Temizlik Malzemeleri Dış Tica...