Sukran sonuçtan hiç memnun değil

O'nail Tırnak Center O'Nail Bodrum Sevimsiz Karşılama

31 Ağustos 2024 02:46

O'Nail Bodrum
Her seferinde sevinerek gittiğim ve enerjisini çok sevdiğim Bodrum Oasis o'nail den 20 Haziran salı günü büyük bir hayal kırıklığı içinde döndüm. Bir hafta önce yaptırdığım jel tırnağımın bir tanesi kırıldığı için ta kalkıp Boğaziçi köyünden Oasis deki şubeye randevusuz girmiştim bir tanecik tırnak 5 dakikada yapılır diye randevu almamıştım. Giderken de kararsızdım sadece tırnağımın ucunun sol tarafından azıcık bir kırılma vardı, sağ tarafını törpülerdi m olurdu aslında, ama diğerlerinden kısa olacaktı ve ben ertesi günü İsviçre'ye dönecektim içime sinmediği için ta kalkıp Boğaziçi köyünden gelmiştim. İlk defa sevimsiz bir karşılaşma ile karşılandım. Bir tırnak için randevusuz geldiğim için resmen hanımefendi beni tersledi. Önceki hafta tırnaklarımı yapan çalışanın yapmasını rica ettim, sevimsiz ve azarlarcasına benimle konuştu ve o çalışanın çok meşgul olduğunu söyledi. 2-3 dakikalık bir işlemdi araya alınabilirdi. Üstelik sonra gördüm çalışan hiç ama hiç yoğun değildi. Neyse bu da önemli değil. Beni yönlendirdiği kız tırnağımın ucunu hafif bir şekilde törpüledi sadece ojemi sildi yeni oje sürdü, şaka gibiydi, 2 dakika sürdü mü bilemiyorum🥺😨😨
Madem protez tırnak yapmayacaktınız ojeyi silmeye de gerek yoktu ki. Hatta kalkıp taa oralara gelmeme de hiç gerek yoktu ben kendim törpüler dim. Sırf oje sürüldüğü için sordum ödeme yapmalıyım diye. Sevimsiz bir şekilde tabii ki 120 TL ödemelisiniz dendi. Ben, ama protez tırnak yapılmadı diye şaşkın bir şekilde söyledim. Daha sevimsiz bir şekilde kesinlikle ödemem gerektiğini söyledi. Mesele zaten hiçbir zaman benim için maddi değildi. Ben genelde çalışanlarını çok severim ve her zaman memnun kalırım, bahşişlerini fazlasıyla canıgönülden veririm. O günkü muamele ve davranış şeklini o'Nail ailesine kesinlikle yakıştıramadım. Sanırım E*** hanım orada yokken farklı bir atmosfer ve karşılama oluyor. En çok zoruma giden de yanımda bir arkadaşım vardı ona mahcup oldum gördüğüm muameleden😞😞😞😞
Bunu buraya yazma nedenim telafi istediğimden falan değil. Ben o'Nail ailesini çok seviyorum, oranın güzel enerjisinin bozulmasını asla istemem.
Selamlar Ş*****

Beril sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 22:36
Nihal Nail Ataköy (Nail Art Studio) Kuaförde Yaşanan Uzman Ve Çalışan İlgisizliği

Kalıcı Oje Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Bilgilendirme

09 Temmuz 2025 12:29
Simay sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 19:25

21 Ocak 2025 13:42