Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Onag Yapı Özen Göstermeden Devam Eden İnşaat

26 Mayıs 2024 13:09

İzmir Karşıyaka Girne Bulvarı girişinde halen yapımı devam eden apartman inşaatı dolayısıyla evimizin camları ve balkonlarımız her gün beton içinde kalıyor. Artık birisi buna dur desin, böyle bir durum kabul edilemez. İşçilere defalarca söylememize rağmen değişen hiçbir şey olmadı. Her türlü gürültüye, toza ve toprağa katlandık ama artık yeter; evimizin her yerine beton yağıyor, bu durum kabul edilemez.

13 Temmuz 2024 14:02

Yaklaşık birkaç ay önce yazmıştım. İzmir Karşıyaka Girne Bulvarı girişinde inşaatı hala devam eden onag inşaata ait çalışmalar sırasında evlerimizin duvarları camları balkon ve balkon kenarları hep beton oldu uyarmamıza rağmen değişen bir şey olmadı. Her yerden şikayet ettim ama ne bir merciden ne firmadan arayan yazan kimse olmadı.

26 Mayıs 2024 12:58

Onag inşaat firmasının bir inşaat işidir ama bizde burada yaşıyoruz biraz özel ve saygı göstererek inşaatın devam etmesini rica ediyorum İnşaat başlangıcından itibaren toz toprak gürültü her şeye saygı gösterdik ama beton dökümü esnasında yukarıdan sulama ile tüm beton parçaları binamızın duvarlarına balkonlarımıza camlarımıza her tarafa yapıştı camları temizlemesi belki olay gibi görünüyor ama binamız ve balkonlarımızın içine yapışan beton parçalarını temizlemek bizim için neredeyse imkansıza yakın gerekiyorsa bir örtü ya da bir muşamba serilerek bu işler yapılabilir bir açıklama mutlaka bekliyorum

26 Mayıs 2024 14:54

Maddi manevi sıkıntı artık yaşamak istemiyorum.

13 Ocak 2025 09:53 (Şikayetten 7 ay sonra)

Katya sonuçtan hiç memnun değil

Özbüker Firması Özbüker Yıkım Şirketi Güvenlik Eksikliği

27 Şubat 2024 09:32