Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Omron Tansiyon Aleti İçin İlgisizlik Ve Çözüm Eksikliği

Omron Tansiyon Aleti İçin İlgisizlik Ve Çözüm Eksikliği
24 Eylül 2024 10:12

Merhaba, Omron marka M2-HEM-7117 model kol tipi tansiyon aletinin pil kapağını kaybettik. Ustomron mail adresi çok ilgisiz, eski model diyor. Arkadaşlar, ben bu ürünü sokaktan bulmadım. Firma olarak malınızın arkasında dursanız? İlla sosyal medyaya yaz diyorsunuz, onu da yaparım. Bu ne ilgisizlik? Muhatap bulamıyoruz. Çağrı merkezi ayrı bir ilgisiz. Benim hastam var, elimde tansiyon aletiyle yetkili servis mi dolaşacağım? Çözüm lütfen.

Nilay
Nilay
24 Eylül 2024 12:21

Biraz önce omron whatupp hattından gelen mesajı yayinliyorum.cok kirginim. Böyle müşteri memnuniyeti olmaz. Bir firma 20 yıl önceki modeli bile olsa misal prototipini saklar. Alt tarafı pil kapagi.cozum üretme mekanizması sıfır omron firmasının. Eski ürünler servise geliyordur. Mutlaka bulunurdu o parça. Hafta bakıyorum ben mi servis servis dolasayim? Bu firmanın sorumluluğundadır. Yazıklar olsun. *Değerli Kullanıcımız, Ürününüz 2009 yılında üretilmiş olup, üretim tarihinden itibaren 15. Yılındadır. Eski modellerimizin aktif yedek parça üretimi olmadığından, maalesef stoklarımızda yedek parça da bulunmamaktadır. Not: Güncel modellerimizin pil kapakları da mevcut eski üretim cihazını ile uyumlu değildir.*

10 Nisan 2025 21:50
Omron Tansiyon Aleti İçin Pil Kapağı Sorunu
Semina sonuçtan hiç memnun değil

Omron Sağlık Hatalı Ürün Servis Süreci Ve Yanıltıcı Geri Bildirim

03 Nisan 2025 13:43

13 Ocak 2025 11:44
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Omron Tansiyon Aleti Arızası Sonrası Destek Alamıyorum

25 Haziran 2025 20:55