Kevser
11 Kasım 2024 19:37

Omix X5 telefonunu 1.5 yıl önce Media Markt'tan aldık. 1.5 yıl içinde hiçbir sorun yokken, dün gece hızlı şarj özelliği aktif olan telefon, bugün taktığımda hiçbir şekilde hızlı şarj olmuyor ve aylardır parmak izi okuyucusu çalışmıyor. Farklı adaptör denedim, farklı kablo denedim, ikisi de olmadı. Düne kadar olan şey neden birden bozuldu?

29 Kasım 2024 11:07 (Şikayetten 17 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. . Konuyla ilgili bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz şikayet var üzerinden tarafımıza dönüş yapabilir yada müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Kevser
13 Aralık 2024 17:19

Telefonun bir hatası bitse diğer hatası yeniden ortaya çıkıyor, yazılım sistemi bu kadar kötü olan bir telefon daha önce hiç görmedim, hızlı şarj sorunu gidip geliyor, şimdi bunun üzerine şarjı 70 olan telefon birden 10'a düştü, lütfen artık yazılımlarınızı telefonlarınızı geliştirin

Elif sonucu yetersiz buldu

"Teşekkürler"
Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
25 Kasım 2023 15:35
"Çok teşekkür ederim ilginiz için"