Omix X3 Wi-Fi Sorunu

Kerime
07 Temmuz 2024 01:26

Cihaz Omix X3 Wi-Fi ağına bağlanamama ve kopma sorunu var. Cihaz daha bugün alındı ama Wi-Fi ile başım belada. Ne yaptıysam düzelme olmadı. Sanırım sorun cihazdan kaynaklı. Daha önce de Omix kullandım ama ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olun, acil.

07 Temmuz 2024 01:00

Cihazı daha bugün aldım sıfır kutu fatura var 64 GB 4 GB RAM var ama cihazda bir sıkıntı var ki çözümü nu bulamadım Wi-Fi ağında bağlanma ve kopma sorunu var bağlanıyor hemen geri gidiyor bu nasıl olacak böyle anlamadım kafayı yemek üzereyim bu yüzde 90 cihazdan kaynaklı buna bir an önce çözüm bulun lütfen

09 Temmuz 2024 10:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

İsa sonuçtan çok memnun

Tayfun
03 Ocak 09:28

Emre
24 Şubat 2024 01:27
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Omix X6 Telefonumda Sürekli Wi-Fi Bağlantı Sorunu Yaşıyorum Çözüm Bekliyorum

Yasemin
12 Eylül 21:17
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Omix X5 Cihazında Sürekli İnternet Bağlantı Kopmaları

Kadir