Oliviera Resort Otelindeki Hizmet Sorunu

14 Ağustos 2023 22:28639
Burak'ın Teşekkür Mesajı
Para iadesi için teşekkürler.

23 Temmuz 2023 tarihinde Kalem Adası'nda yer alan Oliviera Resort otele gittik. Otele gitmeden önce 1.5 güne denk gelen bir ön ödemeyi de yapmıştık. Otele daha varmadan hizmet ile ilgili aksilikler başladı. Adaya geçişin nereden olduğunu sormak için otel resepsiyonunu birkaç kez aradık ama ulaşamadık. Bir süre sonra dönüş yapıldı ve konum bilgisi iletildi. Tekne ile otele geçişten sonra da aksilikler devam etti. Otele varış saatimiz nerede ise saat 14:00 olmasına rağmen odamızın hazır olmadığını ve yaklaşık 15dk sonra hazır olacağı bilgisi verildi. Bekledik, ancak oda bir türlü hazır olamadı. Yaklaşık 40 derece sıcaklıkta 8 aylık bebeğimiz ile 1.5 saat beklemek zorunda kaldık. Saat 16:00'a doğru ancak odadan çıkabilmiştik. Tesis ve ada güzel görünüyordu, ancak hizmet sıkıntısı ve çalışan memnuniyetsizliği olduğunu fark etmiştik. Lobide çalışan ve valiz taşımak için yardımcı olan görevliler hepsi de şikayet ediyordu. Genel bir koordinasyon sorunu olduğu da açıktı. Deniz kısmına indiğimizde de sorunlar devam ediyordu, özellikle garson sayısından kaynaklı yetersizlik ve hijyen sorunu vardı. Duş alanları pisti ve düzenli temizlenmiyordu. Bir şey sipariş verebilmek için garsonlar ile göz göze gelmeye çalışıyorduk. Çoğu zaman pes edip, kendimiz bar bölümüne gidip söyledik. Açıkçası çok şaşırmıştık. Rezervasyon yaparken otel ile ilgili kötü bir yorum görmemiştik ama burada tam tersini yaşıyorduk. Pek de keyifli olmayan bir günden sonra yarın otelden ayrılmanın doğru olacağını düşündük, zira bu şekilde bir hizmet ile 3 gün burada mutsuz olacağımızı anlamak çok zor olmadı. Birkaç saat yetmişti. Elbette akşam yemeği için de adadan ayrıldık ve Dikili'de yemek yedik. Bir gece konaklama sonrasında sabah erkenden lobiye gittik ve otelden bugün çıkış saatinde ayrılmak istediğimizi ve ön ödeme yaptığımız tutardan, hizmet almayacağımız yarım güne tekabül eden kısmın tarafımıza iadesini talep ettik. Zira böyle bir yerde kalmak birkaç gün iznimizi heba etmek olacaktı. Haklı olarak da neden fazla para verelim, elbette yarım gün paramızı geri istedik. Bir dilekçe ile otele de imzalı olarak bu talebimizi ilettik ve otelden de hesaplama, iade tutarını bir tutanak şeklinde resepsiyon görevlisi imzası ile aldık. Ancak 24 Temmuz tarihinden beri henüz tarafımıza bir iade ödeme yapılmadı. Oliviera Resort otel parasını aldığı hizmeti tam olarak yerine getirmemekle kalmıyor, hatta hizmet vermediği gün için de para iadesi yapmıyor. Haksız kazanç elde ediyor.

Burak
20 Ağustos 2023 10:01

Para iadesi için teşekkürler.