Şafak sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2024 16:26

Arkadaşlar, dün akşam 20:30'a kadar kupon yaptım. Bu site, 1.67 oran yerine 1.87 oran diyor. Oyunu kazandığım halde bu site parayı 1670 TL olarak geri ödüyor. Daha önce de şikayet ettim, oranları düzgün veremiyorsanız yapmayın. Yani sürekli her kuponda 200 TL kesinti yapıldı. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim, olumlu hiçbir yanıt alamadım. Puan olarak geri gelmesini istiyorum, yoksa sorunum çözülmezse yarın avukat işlemlerine başlayacağım. Ben bu siteye 150 milyar kaybettim, neredeyse 1000 lirayı ararım. Oley, puanlarımı geri verin.

08 Şubat 2024 22:25

Oley.com yükselen düşen oranları kapatmıyor müşteri hizmetlerini aradım hala aynı sorun devam ediyor bu sistem yüzünden çok büyük miktarda kaybım oldu. Oley.comun bu soruna müdahale etmesini talep ediyorum kapattığım halde sistem otomatikman geri açıyor

Ek
08 Şubat 2024 21:56

Oley.com 8 Şubat perşembe akşamı oynadığım VakıfBank voleybol maçına yaptığım kupon 2.67 den 1.43 düştü oley.com tarafıma geri dönüş sağlamanızı istiyorum aksi takdirde şikayette bulunurum. Müşteri hizmetlerini aradığımda yükselen düşen oranları kapatın dediler kapattım hala aynı sorun devam ediyor

Ek
06 Şubat 2024 09:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

06 Şubat 2024 15:15

Değerli üyemiz, numaralı Müşteri Hizmetleri servisimizden, sistemimize kayıtlı cep telefonu numaranız aranmış olup tarafınıza ulaşılamamıştır. Gün içerisinde tekrar arama sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

07 Şubat 2024 13:45

Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

07 Şubat 2024 13:45

Sorun çözüldü

07 Şubat 2024 13:46

Değerli üyemiz, Vizyonumuz; sporu ve eğlenceyi birleştirerek üyelerimize sanal bahis platformunda beklentilerinin üzerinde hizmet sunmaktır. Vizyonumuz doğrultusunda siz değerli üyelerimize her geçen gün daha iyi hizmet sunmak asli görevimizdir. Tarafımıza iletmiş olduğunuz memnuniyet mesajınızın bizim için çok önemli olduğunu belirtir, Oley.com ile ilgili düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

16 Ekim 2024 00:34
Emre sonuçtan çok memnun

04 Mayıs 2025 18:40
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"
Oley.com Kazandırdığı Puanları Ödemiyor, Destek Taleplerine Yanıt Vermiyor
Oley.com Kazandırdığı Puanları Ödemiyor, Destek Taleplerine Yanıt Vermiyor