Bekir
20 Haziran 2024 23:59

Aynı maçtan yatan kuponumu iade etmediler. Tuttuğum kuponun tutturduğum parayı değil, oynadığım parayı iade ettiler. Oranı açıyorsan, parayı alıp kuponu hemen benim paramı vereceksin. Kaybettiğim kuponu hemen alıyorsun ama lütfen bana yardımcı olun. Avukat falan varsa mahkemelik olurum gerekirse.

21 Haziran 2024 00:11

Aynı maçtan oynadığım kuponu yatan kuponumun iadesi olmuyor tutturduğum kuponun parasını atmıyorlar oynadığım miktarı iade ediyorlar sen benim kuponunu onayladın mı bahis aldın mı aldın yok bu saatte oynandığı için kuponun geçersiz diye bir saçmalık olamaz bana orada yazarsın oynadığın kupon bu saatlerde iade olunur diye bende oynamam ama sen kuponu onaylıyorsun tutunca paramı yatırmıyorsun burası muz cumhuriyeti değil

21 Haziran 2024 19:05 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Şikayetvar üzerinden ilettiğiniz geri bildirimler, bizim için büyük önem taşımaktadır. Paylaşmış olduğunuz talebiniz hakkında gerekli incelemeler sağlanmış olup, üyeliğiniz üzerinden bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Yasin
09 Aralık 2023 18:33
Nesine Paramı Vermedi Ve İptal Etti
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
15 Eylül 2024 23:35
Nesine Kupon Oranındaki Hatalı İade Ve Mağduriyet!

Burak
02 Ekim 2023 22:33
Nesine Paramı Vermiyor
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akın
30 Mart 2025 21:38