Adana Okyanus Koleji Kayıt Talep Ücreti

08 Nisan 2023 00:28

"2023-2024 Yılı için belirlenen yemek ücreti 16.000 TL dir. Okul öncesi ve İlkokul kademesinde sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı yemek bedelini kapsamaktadır. Ortaokul ve Lise için öğlen yemeğini kapsamaktadır.
Bildiğiniz üzere günümüz ekonomik koşulları doğrultusunda enerji, eğitim kadrosunun ve personel ücretlerinin, gıda, bina vb. Maliyetlerin ciddi oranlarda artışı gerçekleşmiştir. Bu durum sizlere kaliteli eğitim hizmetin devamlılığı için ücretlerimizi de güncellemeyi kaçınılmaz kılmıştır. Bizler eğitim ücretlerini belirlerken olabildiğince makul tutmaya gayret gösterdik. "

Sizin yapmış olduğunuz açıklama bu şekilde ama ;
1- Adana Okyanus koleji ortaokul için yemek kaydı yapılmasını zorunlu olduğunu bunun kurumsal bir karar olduğu ve yapacak bir şeyleri olmadığını söyledi.
2- Adana Okyanus koleji altını çiziyorum ortaokul için sadece öğlen tek yemek için 19.0000Tl istedi.

Eğer yukarıdaki açıklamanız doğru ise gereğini yapar mısınız?

Ve soruyorum ilkokul için 3 öğün yemeğe 16.000 TL istenirken ortaokul için tek öğün yemek için 19.000Tl istenmesi ne kadar mantıklı söyler misiniz?
Ve tekrar soruyorum 4 yıldır sizin kurumunuzda eğitim gören çocuğum için ortaokula yemek kaydı yaptırmamız niçin zorunlu tutuluyor?

Merakla cevabınızı bekliyorum ve verdiğiniz cevap inşallah alt kurumlarınız tarafından uygulanır siz buradan bu diyorsunuz ama kurumunuza gidince farklı oluyor?

Kayıt Ücreti Alınıp Keyfi Şekilde Kaydın İptal Edilmesi

Kırtasiye Ücretlerindeki Fahiş Artış Ve Kalitesiz Malzeme Sorunu

02 Eylül 2025 00:21

Kırtasiye Ücretinde Fahiş Artış Ve Eksik Ürün Teslimatı

06 Eylül 2025 00:14

Okyanus Koleji'nde Yüksek Kırtasiye Ücreti Ve Devlet Kitaplarının Zorunlu Satın Alınması

03 Eylül 2025 18:17