Odelia Resort Hotel Çocuk Havuzlarının Temizliği Ve Otel Hizmetleri Hakkında Şikayet

18 Temmuz 2024 15:023.246

Otelinizin çocuk havuzları hijyen kurallarına uygun değil. Banyoda kapı yok ve otel oldukça eski. Dört yıldız bile fazla. Kaç gündür sizin yüzünüzden hastanelerde süründük, tatilimiz mahvoldu. İşletme müdürünüz, odalara yemek çıkarmanın yasak olduğunu söylemekle yetiniyor. Şikayet ettiğimizde, havuzu gece 1 ile sabah 5 arasında temizlemeniz, insana değer vermediğinizi gösteriyor.

26 Ekim 2024 19:00

O kadar sorumsuz bir otel ki kimsenin özür dilediği yok karakola şikayet ettim ancak karakolda ki şikayetimden de haber yok eğer çarşamba gününe kadar bu iş mahkeme ulaşmasın ifademi alan polis ve o gün nöbetçi olan polisleri de CİMER'e şikayet edeceğim küçük bir kasaba ve herkes birbirini tanıdığı için sanırım bizim şikayet hukuka iletilmedi diye düşünüyorum ama bu işi bırakmayacağım

29 Ocak 2025 11:36

Otelden tek bir yetkili aramadı karakola şikayet ettik karakol bile ilgilenmedi karakola ifadem ile mahkemeye gidildi mi diyorum gitti evraklar diyor peki sonuç e devletten takip edin diyor e devlette dava dosyası yok saçma sapan iş olay olalı 1 yıl olacak neredeyse

Sezen
Sezen
23 Temmuz 2024 03:25

Sabah saat 06.00 da ben de çektim hala temizliyorlardı. Perşembe sabahı Çapa laboratuvardan gelip numune aldılar. Tüm gece sabaha kadar temizlenmiş bir havuzdan nasıl negatif çıkar. Olan bizlere çocuklarımıza tatilimize oldu. Ama sonuna kadar hakkımızı aramak için her yere başvuruyoruz.

Aytekin
26 Temmuz 2024 00:364.480

Otel sayfasından çok düzgün görünmekte. Görüntü olarak büyük bir otel, açıkçası havuz kısmı büyük, geniş, çocukların eğl...

Mediterranean Breeze Hotel Mediterranean Breeze Otel Gideceklere

Bilge
5 Ağustos 2023 20:351.379

Ailenin konaklayabileceği bir otel değil. Kötünün de ötesi bir otel. Gözümüzün önünde havuza çocuk kusturdular ve havuz ...