Halil sonuçtan hiç memnun değil

Obm Türkiye Nin Almanya'da İşçi Olarak Çalışma Yalanı. Balon Patladı.

09 Ekim 2023 13:12

Obm Türkiye insanları Almanya çalışma vizesi ile götürme yalanı ile kaldırmaktadır. İnsanların parasını alıp oyalayarak zaman geçiriyor. 5 bin Euro muzu alıp geri iade etmiyorlar artık telefon da dahil hiçbir şekilde ulaşım sağlayamıyorum. Obm Türkiye yalandır. Çok şey yazabilirim haklarında elimde yeterince kanıtım var. Sadece oyalıyorlar hiçbir gelişme olmuyor. Sahte evrak, yerimize imza, yanlış yönlendirme her şey var. O**** t** ve çalışanı Ş**** hanım direk bu işin içindeler. Parayı alana kadar her türlü vaat veriliyor. 8 haftada gireceksiniz yalanı gibi bir sürü yalan söyleniyor. 1 yıldır bekliyoruz ve elimize sözde belediyeden gelecek olan mühürlü antetli kağıt dışında her türlü sahte A4 çıktısı geldi. Yerimize imzalar atıldı yanlış yönlendirildik. Zaman kazanmak adına her şey yapıldı 1 ay önce de paramızı geri vereceklerdi artık ulaşamıyoruz bile. İki kişiyiz mağduruz paramızı kaptırdık. Sizlerde aynı şeyi yaşamayın. Instagram gibi sosyal medyaları yoruma kapalı iki video ile yalan haber yapıyorlar. Bana bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen herkes ulaşabilir. Basın yolu ile de bu bilgileri yayacağım... Obm Türkiye koca bir yalan balondur.
h****************@gmail.com

16 Kasım 2023 01:56

Öncelikle fotoğraf daki eski yazmış olduğum şikayetimi mutlaka okuyunuz... Daha önce yazıp kaldırdığım obm Türkiye aldatmacası hakkında gelişme oldu . Önceki şikayetimi fotoğraf olarak koyuyorum mutlaka ama mutlaka okuyun. Gelişme ise şu şekilde şikayetim vardan şikayetimi kaldırırsam paramı iade edeceklerini söylediler fakat kaldırmam için yarısını dahi vermediler ve kaldırmamı istediler karşılığında kalanı vereceklerini söylediler ve kaldırdım. Tekrar başa döndük yine ulaşamıyorum kendilerine yine paranı vereceğiz deyip duruyorlar, yani o arada kaldırmam ile nasıl bir şey döndü ise bilemiyorum. Ama anladığım bir şey var ve obm Türkiye bir balon ve verdiğim isimler bu işin içinde. O** bey ve ş*** hanım yine insanları oyalayıp para alıp işlerine devam ediyorlar

16 Kasım 2023 01:52

Öncelikle fotoğraf daki eski yazmış olduğum şikayetimi mutlaka okuyunuz... Daha önce yazıp kaldırdığım obm Türkiye aldatmacası hakkında gelişme oldu fakat yine yalana başvurdular. Önceki şikayetimi fotoğraf olarak koyuyorum mutlaka ama mutlaka okuyun. Gelişme ise şu şekilde şikayetim vardan şikayetimi kaldırırsam paramı iade edeceklerini söylediler fakat kaldırmam için yarısını dahi vermediler ve kaldırmamı istediler karşılığında kalanı vereceklerini söylediler ve kaldırdım. Tekrar başa döndük yine ulaşamıyorum kendilerine yine paranı vereceğiz deyip duruyorlar, yani o arada kaldırmam ile nasıl bir şey döndü ise bilemiyorum. Ama anladığım bir şey var ve obm Türkiye bir balon ve verdiğim isimler bu işin içinde. O*** bey ve ş*** hanım yine insanları oyalayıp para alıp işlerine devam ediyorlar.

20 Ekim 2023 11:30

Hiçbir dönüş ya da aksiyon almadılar. Aramalara hâlâ cevap veren yok.

11 Kasım 2023 12:19

Qwffhn

Yorumlar (11)

Obm
Obm

Merhabalar Halil Bey, İsterseniz bize ödeme yaptığınız dekont ile, sizlere yollamış olduğumuz dekontu paylaşın. Sonra bu yorumu yapın. Aslı olmayan bilgiler gerçeği yansıtmaz. İyi günler dileriz.

İbrahim

Banada ödediğiniz dekontları gönderir misiniz?

Halil

Evet yüklemekte sıkıntı yok yüklerim. Yazayım hemen hatta o günün kuru ile 5 bin euro karşılığı olan 102 bin tl parayı osman bey ve sizin sizinle konuştuktan hemen sonra hesabınıza yolladım. Siz ise bugünün kuru ile 150 bin tl ödeme yapacağınız sözünü verip 70 bin tl para ödemesi yaptınız. Bunda saklayacak bir şey yok zaten gelişme yazımda belirttim. Üstelik yazımda bu parayı yatırma karşılığında ne istediğinizi de yazımı kaldırma talebinizi de belirttim bilgi olarak bende gizli sakli bir bilgi yok ki. Her şey ortada. Mağdur olan benim. İyi Günler dilerim.

Musa
Musa

Öncelikle geçmiş olsun. Benzer bir sorunum vardı. İyi bir avukat arkadaşla paramı geri aldım. Obm'nin yalanlarını beklemeyin, resmi olarak aksiyon alın.

[email protected] Avukat numarası paylaşabilirsiniz 🙏

Avukat numarası yazabilir misiniz

Emre
Emre

Musa bey avukat için iletişim bilgilerini alabilir miyim

Musa bey merhaba avukat için iletişim bilgilerini alabilir miyim sizden rica ediyorum

Çağdaş
Çağdaş

Banada 3 ayda vizeniz çıkar dediler 6 ay oldu halen oyalıyorlar param gitti mağdur bıraktı obm Musa bey avukat arkadaşın numarasını [email protected] adresine gönderir misiniz.

Büşra
Büşra

Merhaba avukat arkadaşınızın iletişim bilgilerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim. Mail: [email protected]

Halil

Avukat arkadaşınızı bize yönlendirirmisiniz rica etsem. [email protected]

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 13:33

22 Ağustos 2023 08:51
Murat sonuçtan hiç memnun değil

OBM Şirketi Tarafından 1 Yıldır Sonuçsuz Kalan İşlem Ve 3000 Euro Mağduriyeti

01 Ağustos 2025 01:42