İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Obm Tekstil Sorunlu Çocuk Okul Çantası

Obm Tekstil Sorunlu Çocuk Okul Çantası
24 Ocak 2024 01:47

06/10/2023 tarihinde çocuğum için aldığım H**** P***** okul çantasının suluk koyma bölümünde sökülme ve yırtılmalar oldu. Üstelik bir ay içerisinde D&R Kitap mağazasından aldığım çantayı değişim, iade vb. için getirdiğimde üretici firma OBM Tekstile incelemeye gönderildi. Kullanıcı hatası diyerek göndermişler. Başka marka çantaları uzun süre kullanırken, bir ay içinde fabrikasyon hatadan kaynaklanan bu çantayı kullanamayıp mağduriyet yaşadık. Bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini rica ediyorum.

27 Ocak 2024 15:13

D&R kitap müşteriyle ilgilenmiyor garantili ürünlerde üretici firma müşteriyi başından atıp ayıplı ürünlerine iade değişim gibi bir olanak sağlamıyor D&R kitap ve omb tekstil pişmanlıktır asla bir daha Alışveriş yapmayacağım ve kimseye tavsiye etmeyeceğim bu kadar basit bir durumu bile yönetemiyorlar

Ek
24 Ocak 2024 14:08

Herkeste aynı yer aynı sorun olan bir üründe neye göre kullanıcı hatası yazıp başınızdan atıyorsunuz insanları mağdur ediyorsunuz daha önce bir çok çanta kullandık ve uzun süre ilk defa suluk koyma yerinde sorun yaşadığım tek firmasınız üstelik 1 Ay içinde olan bir durum mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum yoksa hukuki yollara baş vuracağımı beyan ediyorum

27 Ocak 2024 14:57

Firma ürünü değişim ya da iade almayacağını belirtmiş 1 ay kısa sürede bu hale gelen ürün fabrikasyon hata nedeniyle çocuğum çantayı kullanamıyor herkesten aynı şikayet hakkımı helal etmiyorum   obm tekstil D&R iş birliği hukuki sürecide başlatacağım

Sevim
Sevim

Bizde de bu marka hello kityli mor çantada aynı problemi yaşadık 1 ay olmadan yanları yırtıldı kullanmaya devam ettikcede açıldı aldığımız bu ürünler ucuzda değil ki hadi fiyat performans desek şu anda Trendyol'da 1500 gibi bir rakamda satılıyor

Huriye sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 16:14
Obm Tekstil Kullanıcı Hatası Olduğunu Söylemiş
Ali sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 15:38
Obm Tekstil Hello Kitty Hatalı Ürün
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 21:19