Fetih Mahallesi Nur Mobilya Alışveriş Pişmanlığı

Mihriban
16 Mayıs 2024 17:28

Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz 250.000 TL tutarındaki alışverişte, boyası aşınmış sandalye ve masa ayakları, tercih ettiğimiz kumaş dışında kaplanmış tek kişilik baza başlığı, farklı kumaşlarla kaplanmış iki adet üçlü koltuk, istediğimiz ürünlerin sadece başlığının yapılması gibi sorunlar yaşadık. Mağaza sahibinin tutarsız açıklamaları ile karşılaştık ve bu durum bizi mağdur etti. İletişimde de yeterli özen gösterilmiyor. Ürünlerin Fransa'daki kardeşime eksik teslim edilmesi ve karşımızda sorumluluk alacak bir muhatap bulunmaması da yaşadığımız problemler arasında yer almaktadır.

Abdurrahim
Abdurrahim

Keşke ben iletişime geçmeye çalışırken engellemeseydiniz Ewet ürünleriniz paketlenmeden önce gelip burda gördünüz ve biz paketleyip sizin lojistik firmanıza gönderdik sonrası bizi maalesef ki ilgilendirmiyor gönderdiğimiz ürünü eksik dediniz tekrar gönderdik evet tutarınızı eksik gönderip bizi engelleyen sizsiniz farkındamisiniz bilmiyorum ama yazışmalarımızda duruyor bende. Öyle beni tehdit ettiğiniz mesajların ss leri de duruyor ben sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım siz sanırım bundan anlıyorsunuz. Hepsini de buradan paylaşabilirim hukuki bir yaptırımı olmayacaksa. Hakaretleriniz tehditleriniz hepsi ortada.

23 Mayıs 2024 14:26

18 Nisan 2024 14:03