08504808305 Kime Ait

31 Temmuz 2024 14:45

08504808305 numarası hakkında yapılan incelemeler ve kullanıcı geri bildirimleri, bu hattın genellikle rahatsız edici sıklıkta arama yapan ancak açıldığında ses vermeyen (sessiz çağrı) veya otomatik arama sistemleri tarafından kullanılan bir numara olduğunu göstermektedir. Bu numaranın ait olduğu "0850 480" bloğundaki benzer numaraların, internet taahhüdü yenileme veya tarife değişikliği bahaneleriyle Türk Telekom veya Vodafone gibi operatörlerin adını kullanarak arama yaptığı bilinmektedir.

Kullanıcı yorumlarına göre bu numaranın dolandırıcılık şüphesi taşıdığı ve yüksek riskli olduğu belirtilmektedir. Özellikle gün içinde defalarca arayıp telefonu açtığınızda konuşmayan veya kişisel bilgilerinizi teyit etmeye çalışan şüpheli aramalarla ilişkilendirilmektedir.

Ne Yapmalısınız?
Bu numara tarafından arandığınızda kişisel bilgilerinizi (T.C. kimlik numarası, kredi kartı bilgileri veya doğum tarihi gibi) kesinlikle paylaşmamanız önerilir. Eğer internet taahhüdünüz veya bankacılık işlemlerinizle ilgili bir iddiada bulunulursa, telefonu kapatıp doğrudan ilgili kurumun resmi müşteri hizmetlerini arayarak durumu teyit ediniz. Numarayı telefonunuzdan engellemeniz en güvenli adım olacaktır.

Siz de bu numara tarafından arandıysanız, diğer kullanıcıları uyarmak ve deneyimlerinizi paylaşmak için yorum bırakabilirsiniz.

Numara hakkında bilgi paylaşmak için ya da .

1 Yorum

Ender
Ender

Kim se yed ÇED öpeyim her gün 5 6 sefer aranıyorum dönüş yaptığımda kimse çıkmıyor

16 Haziran 2023 20:45

15 Mayıs 2023 12:45