Buse sonuçtan hiç memnun değil

Novar Poliklinik Alsancak Lazer Yanığı

09 Kasım 2023 23:32

Yaklaşık bir yıldır gittiğim Alsancak şubesinde genital bölgemde yanık meydana geldi! Her hemşire farklı bir yöntemle çalışıyor. Özensiz iş yapıyorlar. Bugün seansa gittiğimde ilgilenen kişi genital bölgemi yaktı, 'geçer' diyerek krem sürdü ve yanımdan ayrıldı. İkinci işlemdeki hemşireye durumu ilettim ve yetkililer doktoru çağırdı. Titreyerek ağladım ve inanılmaz bir acı yaşadım; tüm günümü mahvettiler. Ne kadar krem sürüp cihazın otomatik ayarlı olduğunu söyleseler de cihazların manuel olarak ayarlanabildiğini biliyorum. Eski personelin detaylı çalıştığını savundukları kişi, acıma aldırış etmeden işlemi bitirdi. Demek ki şimdiye kadar yapılanlar yüzeyseldi. Sürekli 'geçecek' demelerine rağmen üç saat boyunca acı içinde kaldım ve geçmedi. Bana krem ve numara vererek arayabileceğimi söylediler ancak bu çözümler yetersiz. Tecrübeli oldukları söylenen çalışan bile böyle bir yanığa sebep olabiliyorsa, diğerlerinin yapabileceklerini düşünemiyorum! Ayrıca, ücret iadesi talep ettiğimde, şikayet etmeyeceğime dair hiçbir şekilde beyanatta bulunmayacağıma ve maddi manevi zararlarımın tamamen karşılandığına dair ifadeler içeren bir formu imzalamam gerektiğini söylediler. Diğer bölgeler için iade yapacaklarını, üzgün olduklarını belirterek şikayetimi engellemeye çalışıyorlar. Ben ise ayrı bir tutanakta sadece ücret iadesi aldığımı belirtmek istediğimde, bunun üzerine sadece sorun yaşanan bölge için iade yapabileceklerini ifade ettiler. Bunun mantığını da anlayamadım. Hayatımda yaşadığım en acı verici ve kötü tecrübeydi, bir daha asla gitmem.

Ebru

Ben dava açtım iz kaldı hep vücudum davadan bile hiçbir şey çıkmadı o kadar rahat her şeyi hallediyolarki

Sonuç ne oldu acaba?

Buse
Buse

Firma sahibi hanımefendiye sosyal medya üzerinden ulaştım telafi amaçlı şubeye davet ettiler kararmaları açma ve tedaviye yönelik fakat dalga geçer gibi güya oranın yetkilisi bana hiçbir işlem yapamayacaklarını söylediler. Tekrar sosyal medya üzerinden ulaştığımda benden şahsi numaramı aldı hanımefendi fakat aramadı bile şirket sahibi reklam yüzü hanımefendi bunu yapıyorsa buradan hiçbir beklentiniz olmasın. Hem insanların cildini yakıyorsunuz hem de yardımcı olmuyorsunuz hem de dalga geçer gibi tanı koyuyorlar

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 21:26
Oya sonuçtan çok memnun

29 Ocak 2024 04:04
"Gamze hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim."