Sarıyer 1. Noterliği Yardımcı Olmadı

Hülya
16 Ağustos 2024 22:23

Sarıyer 1. Noterliğinden çocuğumun okul kayıt işlemlerinin yaptırılması amacıyla vekalet vermem gerekiyordu. Vekalet için anne ve babanın imzası gerektiği iletildi. Eşim bir kaza geçirerek kalçası kırıldığından notere gidemeyecek durumdaydı. Doktor raporu olduğunu, notere gidemeyecek durumda olduğunu ve doktor raporunu iletebileceğimi ifade ettim.

Eve noter çağırmamı ancak kendilerinin gelemeyeceklerini söylediler. Ertesi gün eşimi bir araçla noterin kapısının önüne kadar getirtebileceğimi ama binanın çok dar ve asansör olmamasından dolayı vekaletnameye imza için 1 kat, sadece 1 kat aşağıya inip imza alıp alamayacaklarını sorduğumda ise yine 1 kat aşağıya inemeyeceklerini başka bir noter bulmamı söylediler.

İnsanlıklarını kaybetmiş Sarıyer 1. Noter çalışanlarından şikayetçiyim. Yoğun çalıştıklarından zaman ayırmayacaklarını söylediler ancak ben zaten notere gittiğimde de bana bir zaman ayırıyor vekaleti hazırlamak, imza almak, parasını tahsil etmek için. 1 kat aşağıya inip, kimlik kontrolü yapıp, imzayı orada almak maksimum 2 dakika sürer. Yazıklar olsun sizin insanlığınıza.

profile profile

İffet
23 Mayıs 06:57

Bakırköy 26. Noterliği'nde İşlem Yaptıramadım!

08 Eylül 2024 23:52

15 Temmuz 2023 15:36

Çorlu 8. Noterliği Noterlerde Yapılan Keyfi İşlemler!

27 Haziran 2024 23:00
Saliha sonucu yetersiz buldu