North Group Broker Sözünde Durmadı

25 Eylül 2024 12:21

North Group sigorta ve reasürans brokerliği a. Ş. https://northgroupbroker.com/ brokerlik sigortası ile 5 aydır komisyon karşılığı çalışmaya başladık mayıs haziran komisyonlarını anlaşıldığı rakam üzerinden sözlerinde durmadılar yüzde, temmuz ağustos ayı üretim komisyonları 24 Eylül 2024 oldu hala ödemiyorlar z** sigorta'dan komisyon alamamışlar.

O yüzden ödemiyorlarmış eylül üretimlerim var ekranları kapattılar neymiş ödeme yapamazlarmış, açık poliçeler varmış, sanki tüm poliçeler iptal olacak gibi iptal olan poliçeleri istersiniz bir sonraki ay biz size öderiz diyorum istediğin yere şikayet edebilirsin derler, ticaretleri hiç ahlaki değil.

24 Eylül 2024 21:17

North Group sigorta ve reasürans brokerliği a. Ş. https://northgroupbroker.com/ brokerlik sigortası ile 5 aydır komisyon karşılığı çalışmaya başladık mayıs haziran komisyonlarını anlaşıldığı rakam üzerinden sözlerinde durmadılar yüzde, temmuz ağustos ayı üretim komisyonları 24 Eylül 2024 oldu hala ödemiyorlar zürih sigortadan komisyon alamamışlar o yüzden ödemiyorlarmış eylül üretimlerim var ekranları kapattılar neymiş ödeme yapamazlarmış, açık poliçeler varmış, sanki tüm poliçeler iptal olacak gibi iptal olan poliçeleri istersiniz bir sonraki ay biz size öderiz diyorum istediğin yere şikayet edebilirsin derler

Ali
Ali
24 Eylül 2024 14:30

2 aylık üretim komisyon, içinde bulunan ay 24 olmuş 3 ay içi üretimle birlikte ödeme yapılmıyor

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

North Group Broker Sıkıntılı Bir Acente

30 Ağustos 2024 20:03

North Group Tarafından Mağdur Ediliyorum!

29 Nisan 2025 23:55
Onur sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2024 23:38
"Kusura bakmayın lütfen ben de bugün 4. Gün arabamla trafiğe çıkamıyorum sigorta ve kasko yaptıramadığımdan. Teşekkür ederim sorunumu çözdünüz ve ilgilendiniz."
Onur sonuçtan memnun

15 Eylül 2023 07:01
"Rüzgar bey özelinde çözüm için teşekkür ederim. Süreci baştan sona tane tane anlattı. Ama yaşattığınız bu durumundan dolayı poliçem bittiğinde firmanızı tercih etmeyeceğim. Önceki acenteler üzerinden yaptığım poliçelerde şu işlem 5 dakika sürerken 5 gün sürüncemede bırakmak kabul edilebilir bir durum değil. Ben bir daha çalışmayacağım sizinle ama sonraki müşterilere bu durumun yaşanmaması için gerekli prosedürleri daha dikkatli uygulamanızı önerebilirim."