Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Nka Menkul Şikayetçiyim

04 Kasım 2024 20:35

Enka Pro Trade olarak açılan platform daha sonra Nka Menkul Değerler olarak açılmıştır. İsmini e** y** olarak tanıtan bir kişinin telegram üzerinden e** borsa akademisi başlığıyla yönettiği bir platform üzerinden yönlendirildim. Platformda BIST'te faaliyet gösteren şirketlerin temel ve teknik analizleri yapılıyor. E** Y** daha sonra WhatsApp üzerinden beni O**E**''yönlendirdi. Bu isimler maalesef gerçek değilmiş. Aslında Nka Menkul diye yasal bir menkul değerler şirketi de yok ve Enka Pro Trade SPK tarafından kapatılmıştır. Sizden paranızı birçok açtıkları şirket hesaplarına göndermeniz isteniyor. Bunun karşılığında Nka Menkul mobil aplikasyonu üzerinden size dolar bazında nominal bir para tanımlanıyor. Bu şirketler Enka Global Danışmanlık, Thomson, Alpha Blu, polen, türev stone, meksa, duble et gıda, modi global, daha birçok firma. Ancak Nka Menkul'deki işlemler gerçek zamanlı ve piyasalarla senkronize bir biçimde işletilmiyor. Zaten Nka Menkul'den önce Enka Global Danışmanlık Enka Pro Menkul Değerler olarak işlem yapılmıştır. Benzer faaliyetler Siz Nka Menkul'den paranızı çekmek istediğinizde bu sefer sisteme başka bir paravan şirket tanımlanmış oluyor. Fms Plus ise şu an aktif olan şirket. Ve sisteme hangi nakit değeri girerseniz girin sistemden "" mesajı alıyorsunuz. Paramıza zorla el konulmuştur. Paranızı çekmek istediğinizde size yeni yeni kurallar konuluyor. Lot şartı var deniliyor. Buradaki maksat sizi eksiye düşürüp kaybettiniz demektir. Gerekli mercilere tüm şikayetlerimi yapacağım. Ayrıca yeni açılan Platformlar mevcuttur.

profile profile profile
10 Kasım 2024 19:15

Her gün yeni şirket açılıyor trn oldu lütfen dikkat

11 Kasım 2024 12:22

Nka Menkul diye yasal bir menkul değerler şirketi yok. Sizden paranızı Enka global, polen, türev, meksa, duble et, Alpha blue tic ltd şti'ne göndermeniz isteniyor. Bunun karşılığında Nka Menkul mobil aplikasyonu üzerinden size dolar bazında nominal bir para tanımlanıyor. Ancak Nka Menkul'deki işlemler gerçek zamanlı ve piyasalarla senkronize bir biçimde işletilmiyor. Zaten Nka Menkul'den önce de yine Şikayetvar'a sıkça konu olan Alpha Finance Market üzerinden benzer bir faaliyet dizisi gerçekleştirilmiş. Bununla yetinilmemiş yine Nka'ya bir e harfi eklenerek Enka Global Danışmanlık Enka Pro Menkul Değerler üzerinden ve yine Şikayetvar'a konu olan benzer faaliyetler yürütülmüş. Siz Nka Menkul'den paranızı çekmek istediğinizde bu sefer sisteme başka bir paravan şirket tanımlanmış: stone madencilik danışmanlık inşaat tic ltd şti. Ve sisteme hangi nakit değeri girerseniz girin sistemden paranızı alamıyorsunuz

22 Kasım 2024 16:27

nkamenkul.com Tüm iletişim kesildi. Paramı alamıyorum.

02 Mayıs 2025 14:54

Enka global danışmanlık olarak Enka Pro trade Meksa Thomson isimlerini kullanarak bir çok insanı m mağdur etmişlerdir.

Yorumlar (9)

Ozan

Aysun hanım yasal süreç başlattınız mı ne durumdasınız benimde başıma yeni geldi yardımcı olabileceğiniz bir şeyler varsa bana yazar mısınız ********************

Yasar
Yasar

Geçmiş olsun maalesef çok fazla vakalar mevcut. Bende enka Pro trade mağduruyum. Adalet elbet yerini bulacaktır. Savcılığa gittiniz mi?

Aysun

Evet araştırmalar başladı. Bunca kişi görüyor yazdıklarımı ama kimse ses çıkarmıyor. Elbet adalet uerini bulacak

Ömer
Ömer

Paravan şirketler ha bire yeni şirket türüyor. Takip ediyoruz hepsini yakında hepsi içeri alınır. Daha detay bilgiler var ama özelden yazabilirim.

Fatih
Fatih
Benzer Şikayeti Var

Son aylarda pek çok insanımızı mağdur eden bu konuyu gayet açık bir şekilde ifade etmişsiniz Aysun Hanım. Gönlünüze sağlık.

Hasan
Hasan

Çok üzgünüm, hemen hukuki süreci başlatın geç kalmayın Allah yardımcınız olsun.

Gülseren
Gülseren

Yaşadıklarınız için üzgünüm. Şu anda Telegram'da binlerce kişinin bu şekilde parasına el konuluyor. Yasal süreci takip ederseniz paranız size geri gelebilir. Bir avukat ile mağduriyetinizin takipçisi olun.

Ozan

Bende mağdur oldum yapmam gerekenler için bilgilendirir misiniz ********************

Aysun

Evet haklısınız yasal işlemleri başlatıyorum

11 Kasım 2024 12:24

Tera Menkul Platformunda Para Çekme Sorunu Ve Mağduriyet

18 Temmuz 2025 16:27
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Fidelity Menkul Kıymetler Grubu Yanıltıldım!

25 Ocak 2025 16:07
Fidelity Menkul Kıymetler Grubu Yanıltıldım!