Nizip Devlet Hastanesi Doktor Tavrı

26 Ocak 2024 08:44

Gaziantep Nizip devlet Hastanesi'nde KBB uzmanı op. Dr. ****** hakkında şikayetim bulunmaktadır. Şikayet nedenlerim şunlardır: sürücü belgesi için sağlık raporu alması gereken engelli abim i. H. D.'ye 'sen ehliyeti ne yapacaksın? ' gibi onur kırıcı bir ifade kullanması. Komisyona sevk işlemleri için imza atmayı reddetmesi ve imza atmadan bizi yaklaşık 50 km uzaklıktaki il sağlık müdürlüğü'ne sevk etmesi.
İl sağlık müdürlüğü'nün yönlendirmesiyle Nizip'e geri dönüp imza atmasını talep ettiğimizde 'il sağlık müdürlüğüne gidin, odayı arasınlar, ben onlarla konuşurum.' gibi ciddiyetsiz bir tutum sergilemesi ve daha sonra başhekimliğe şikayette bulunduğumuz için, daha önce ehliyet sınavına girip yeterli puan alamadığı için ehliyet alamayan abime, engelini bahane ederek üst kurula sevk etmeksizin doğrudan ret kararı vermesi. Dr. ***** ile ilgili şikayetimin değerlendirilmesini ve gerekli incelemelerin yapılmasını talep ediyorum. Saygılarımla.

Alper

Devlet Yönetmeliğine göre özür oranı belli bir sınırın üstünde olan kişiler ehliyet alamaz Ehliyeti hak etmediği halde alabilmek için ise kimse Devlet görevlisine hakaret edemez

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Acilde Yaşlı Hastaya Saygısız Davranış Ve Bağıran Doktor

18 Haziran 16:16