Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Nissan'da Şanzıman Arızası Hayal Kırıklığı

Erdinç
10 Ocak 2024 17:03

14 Aralık'ta Nissan Qashqai sıfır araç aldık. Tepretoğulları'ndan 200 bin tl sıfır faizli kredi kullandık. Araba showroom'dan teslim edildi ve 2 metre gittikten sonra şanzıman arızası verdi. Arıza tespiti için aracı servise götürdüler. Günler günleri kovaladı, ben kredimin ilk taksitini ödedim ama ortada araba yok. Aracın değişimi için henüz bilgi verilmedi, herkes sorumluluğu birbirine atıyor. Durumu Japonya'daki fabrikaya bildirdim, sonucu merakla bekliyorum.

profile profile profile
16 Şubat 2024 09:40 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ertuğrul

Merhaba, nasıl bir yol izlediniz benimle paylaşabilir misiniz bende yapayım. Bende son durum şanzıman değiştireceklerdi, ıslarla değişim talep ettiğimi söylüyorum ama şu ana kadar nafile. Sizin adınıza sevindim darısı benim başıma.

Ertuğrul

Merhaba, benzer bir durum bende de var. 22.12.2023 aracı bayiden aldım 200 km olmadan şanzımana giden hortum patlaması sebebi ile aracı 28.12.2023 te aldığım bayide bıraktım. Senin gibi ben de kredimin ilk taksitini ödedim ama para yok araç yok haber yok bekliyorum.

Erdinç

Çok geçmiş olsun ne yazık ki kotu bir karar oldu bizim için Nissan. Bizim arabimizi yenileceklerini bildirdiler şansımıza ne zaman verilir bekliyoruz.

Sıfır Araçta Bitmeyen Arızalar Ve Servis Mağduriyeti

Kadir
20 Haziran 13:51
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Servis Araç Bakım Ama Sonuç Yok

Selim